Tre seire og en uavgjort for KBK

KBKs elitelag gjorde sine saker bra i helgens lagrunde i Moss.

Publisert:

<p>KBK bak fra v.: Øystein Larsen, Jonas Østhassel, Rik Hermans, Eivind Lund, Jim Ronny Andersen og Mads Marum. Foran fra v.: Thea Johansen, Rie Salbo, og Helene Abusdal. Foto: Privat.</p>

Brukergenerert innhold

  • Jahn Olav Marum, KBK
Denne artikkelen er over tre år gammel

Kristiansanderne spilte uavgjort 5-5 mot Frogner, en av de fire gullkandidatene i årets serie, og vant klart de tre andre kampene mot Bygdø, Vestre Aker og Bærum.

Moss er den eneste klubben som har gått ubeseiret gjennom grunnserien og møter Frogner i semifinalen i mars. KBK går opp mot Sandefjord, en helt uviss batalje.

-Vi er godt fornøyd med helgens prestasjoner. Vi er i ferd med å forynge laget og vinner altså midt oppe i en slik prosess. Vi varierte laget veldig for å teste ut og samtidig spare på kreftene, sier klubbens sportslige leder, Helene Abusdal.

KBK er ett av fire lag i finalerunden. Moss blir nok regnet som knepen favoritt, med de tre andre toppklubbene rett bak.

-Det blir veldig spennende. Her gjelder det å spisse laget og stille godt forberedt i Jotunhallen lørdag 25. mars, avslutter den spillende laglederen, som hadde disse på spillekortet i helgen:

Herrer: Jim Ronny Andersen, Mads Marum, Rik Hermans, Øystein Larsen, Jonas Østhassel og Eivind Lund.

Damer: Helene Abusdal, Thea Johansen, Rie Salbo,

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785