Nye karatebelter til 130 barn

Torsdagens gradering i Vågsbygd Karate Klubb resulterte i en rekke nye beltegrader.

Publisert:

<p>Et knippe av de 130 barna som var oppe til gradering i klubbhuset til Vågsbygd Karate Klubb på Karuss sist torsdag. Bak til høyre står hovedtrener for barnepartiene, Erik Normann Olsen, Alle fotos på siden: June Solsvik. </p>

Brukergenerert innhold

  • Sonja Elin Thrana
Denne artikkelen er over fire år gammel

Hver torsdag holder hovedtrener for barnepartiene, Erik Normann Olsen, tre klasser med inntil 40 barn på hvert parti. Her legges det vekt på allsidig fysisk utfoldelse, idrettsglede, respekt og disiplin. Et semester varer omlag seks måneder, og treningen rettes mot at barna skal utvikle seg mot neste nivå. Beltefargen tilsier hvilket nivå hver enkelt utøver er på. Mot slutten av hvert semester vil hovedtrener ta en vurdering på hvilke utøvere som er klare til å prøve å ta en ny grad i form av gradering. Oppmøte og innsats på treningene vektlegges i forhold til dette.

Stolte barn etter endt gradering.

Torsdag 10. desember stilte 130 forventningsfulle barn opp til gradering i Vågsbygd Karate Klubbs lokaler på Karuss. Barna, som er fra seks til ti år, ble instruert gjennom graderingen som varte 20-40 minutter, alt etter hvilken beltegrad de skulle graderes til. På sidelinjen stod spente og stolte foreldre og besteforeldre.

Gradering til grønt belte.

Etter endt og bestått gradering ble det høytidelig markert med utdeling av diplom og utøveren kunne bytte til nytt belte med ny farge.

Graderingen markerte avslutningen for barnas høstsesong. Dette ble markert med pizza, kaker og brus i kafe og klubbrom, med yrende liv og topp stemning.

Onsdag 16. desember avholdes graderingen for ungdom og voksne, hvor to utøvere skal forsøke seg på svart belte.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Kampsport
  2. Vågsbygd Karateklubb