Mads Marum var den blant åtte KBK-spillere som hevdet seg best i helgens nasjonale rankingstevne i klassen U17.

Mads leverte en flott turnering i Stavanger, og spilte seg fram til finaleplass i alle klassene (singel, double og mixdouble). I herresingel var det satt opp seedet gruppe, hvor de åtte beste spillerne deltok. Mads møtte der Tobias Krømke fra Sandefjord BK i finalen, men måtte se seg slått i 3. sett i en tett og velspilt kamp. I herredouble vant Mads sammen med sin makker Tobias Krømke (SaBK) en solid seier. I mixdouble ble det et knepent finaletap for Mads og klubbmakker Lotte Eide. De tapte to meget jevne sett mot et av Norges beste mixpar fra arrangørklubben Brodd BK.

På bildet f.v.: Christoffer Ripegutu, Nikolay Avenstroup, Mads Marum og Lotte Eide (foto: privat).

Også flere KBK-spillere leverte gode resultater. I herresingel (vanlig klasse) ble det 3. plass til Nikolay Avenstroup. Han fikk også 3. plass i herredouble sammen med klubbmakker Christoffer Ripegutu. Thea Tønnesen hevdet seg godt i alle klasser, og fikk med seg tre fine 5.plasser. I mixdouble ble det 5. plass sammen med klubbmakker Jonas Østhassel.

Det må nevnes at to av klubbens yngre spillere bet god fra seg mot eldre konkurrenter. Jonas Østhassel og Jonas Tønnesen er første års U15 spillere, og de beviser at KBK har flere solide talenter på gang.