Kristiansand-turner vant mangekamp

Sofie Nilsen Aateigen var best sammenlagt i helgas FIG-konkurranse i Asker.

Publisert:

Sofie Nilsen Aateigen (19 år, t.v.) fra Kristiansands Turnforening med beviset på at hun vant helgas mangekamp i Asker. Til høyre hennes lagvenninne og tremenning Jesine Aateigen (17). Foto: Prrivat

Brukergenerert innhold

  • Elke Udelhoven
    Kristiansands Turnforening
Denne artikkelen er over ett år gammel

ASKER: Sofie vant mangekampen med poengsummen 45.100. I finalen fikk hun 3. plass i skranke med 9.950 poeng og 3. plass i bom med 11.550 poeng.

– For min del var dette en god avslutning på sesongen. Det var en god følelse å se at alle timene jeg har lagt ned med trening hjemme i Kristiansand, nå ga et godt resultat. Gullmedaljen fra helgens konkurranse motiverer også til å fortsette det harde arbeidet inn mot neste sesong som starter i mars, sier Sofie.

Se Sofie Nilsen Aateigen i bom her:

Denne høsten har hun hatt tre konkurranser: Fig 2, NM og nå Fig 3.

– I de to første konkurransene følte jeg at jeg ikke klarte å få ut mitt beste. Resultatmessig er jeg derimot veldig fornøyd med den siste konkurransen. Likevel vet jeg at det fortsatt er en del som kan forbedres og jobbes videre med, sier hun.

Jesine Aateigen hadde en skade som hemmet henne i helgas stevne. Men hun gikk til finalen og fikk en 2. plass i skranke med 10.600 poeng.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Kristiansands Turnforening
  2. Turn
  3. Asker