Overtok NM-ledelsen

Etter nok en NM-runde-seier tar jeg sommerferie som sammenlagtleder.

Publisert: Publisert:

Fredrik Ågedal (23 år, i midten) fra NMK Konsmo vant sin andre NM-runde i rallycross på rad på Dokka i helga. Her er han flankert av Robin Slåttekjær (t.v.) og Hans Jøran Østereng. Foto: Rune Johannessen

Brukergenerert innhold

  • Fredrik Ågedal
Denne artikkelen er over ett år gammel

UTØVERBLOGG: I helga var det 3NM-runde i rallycross på Dokka. Løpet startet lørdag der første, andre og tredje omgang skulle kjøres. Treninger og første omgang ble kjørt lørdag, men dessverre ble andre omgang avlyst og tredje omgang utsatt til søndag. Det skyldtes forsinkelser og ei brannulykke i depotet. Heldigvis ble brannen stoppet raskt og de involverte kom fra det kun med brannskader.

I første omgang kjørte jeg inn til en fjerdetid. I tredje omgang klaffet det bedre og det ble bestetid her. I fjerde omgang hadde jeg en knallstart og fikk nok en bestetid og var klar for beste startspor i A-finalen.

Foto: Rune Johannessen

Starten i A-finalen gikk og jeg var desidert først ut, jeg hadde nok en pangstart og ledet finalen fra start til mål. Dette var vanvittig deilig. Nå går vi inn i ferien med NM-ledelse i rallycross supernasjonal klasse 4, etter seier denne helga og i den andre NM-runden. Jeg må igjen takke teamet som ordnet under hele helga og sponsorer som hjelper til, setter stor pris på det!

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Blogg
  2. Fredrik Ågedal
  3. Rallycross