Vetle Kleveland og Norunn Ringvoll
Ole Thomas Hansen og Julie Gudim Bjerkås
Gustav Skovbon og Amalie Aune
Tarjei Svalastog og Mathea Årestrup Øen
Knut Harald Au og Solveig Aanensen
Vetle og Norunn
Ole Thomas og Julie
Gustav og Amalie
Knut Harald og Solveig
Vetle og Norunn
Vetle Kleveland og Norunn Ringvoll.

KDK-parene Ole Thomas Hansen/Julie Gudim Bjerkås, Knut Harald Au/Solveig Aanensen og Vetle Kleveland/Norunn Ringvoll deltok på vegne av KDK i sportsdansens store internasjonale konkurranse i Nord-Europa. I tillegg deltok kristiansanderen Tarjei Svalastog med partner Mathea Aarestrup Øren (representerte NERO) og KDKs Amalie Aune med partner Gustav Imanuel Skovbon (representerte Danmark).

De som fikk best resultat i helgen, var utvilsomt Vetle Kleveland og Norunn Ringvoll i klassen junior 2. De fikk en 15. plass i standard, 10. plass i latin og 4. plass i 10-dans.

Sjekk video fra Vetle og Norunns jive-finale her:

Ole Thomas Hansen og Julie G. Bjerkås. .

Dette er utrolig bra resultater sett med norske øyne, og fjerdeplassen er det beste et norsk juniorpar har oppnådd i 10-dans på 2000-tallet i dette stevnet. I standardklassen vant det norske juniorparet Tom Erik Nilsen og Pia E. Lundanes i 2002. Dette er Vetles og Norunns siste år i junior – til neste år er det ungdom, og da vil konkurransen hardne til igjen.

Ole Thomas Hansen og Julie Gudim Bjerkås fikk en flott 13. plass i Open latin og i Open standard fikk de en 15. plass.

Det hører med at det er 12 par i semifinale/seks par i finalen, så dette er også knallbra resultater historisk sett. De har fremdeles ett år igjen i ungdom, og det er store sjanser for at resultatene vil se helt annerledes ut neste år.

Knut Harald Au og Solveig Aanensen.

Knut Harald Au og Solveig Aanensen var «førstereispar» utenlands. De var meget godt fornøyd med dansingen sin og gleder seg til fortsettelsen.

Tarjei Svalastog og Mathea Årestrup Øen oppnådde en knallbra 11. plass i Open Youth latin, og en 39. plass i International Open Latin (voksne). I klassen Rising Star (16-20 år) fikk de en flott 21. plass. Alle disse resultatene lover godt for fremtiden.

Tarjei Svalastog og Mathea Årestrup Øen.

Amalie Aune (KDK)og Gustav Skovbon (Danmark) er begge erfarne dansere som startet å danse sammen i slutten av januar og har kun trent sammen i to uker før konkurransen.

Denne første konkurransen var en test som de besto med glans, og de danset seg til en 11. plass i Junior 2 Combi, en 12. plass i Junior 2 standard og en 15. plass i Junior 2 Latin.

Dette blir helt klart et spennende par å følge fremover.

Amalie Aune og Gustav Skovbon. Foto: Foto: Steffen Poulsen.

Danserne fra Kristiansand Danseklubb oppsummerer helga som gøy, lærerik og fantastisk bra på alle måter. Takken går til klubben med hovedtrener Gracjana Burazynska i spissen.

Alle resultatene finner dereher (for Barne- og Juniorklassene) og her (for World Open)