Søgnes 2002-modeller startet det nye året med en solid seier i årets Agdermesterskap i five-a-side.

De fleste klubbene i Agder var godt representert og Agdermesterskapet er noe klubbene setter svært høyt nå i vintersesongen.

På finalelaget spilte (bak fra venstre): Stian Karlsen, Emiel Peersen, Joakim Ravnevand og Georg Karlsen. Foran fra venstre: Jesper Gundersen, William Borøy, August Fredriksen og Peder Lauvsland. Foto: Privat.

Etter tre puljekamper med tre strake seirer over Hånes, Grane og Giv Akt sto Start på motsatt banehalvdel i kvartfinalen. Her ble det en enkel seier før et slitent Express-lag ble slått i semifinalen.

Selv om alle kampene i løpet av dagen gikk svært greit, så var det en spent gjeng som gjorde seg klar for finale mot Imås. Spenningen ble fort lagt til side og aust-egdene ble sendt hjem med 0-5 i bagasjen.

En lørdag i Sørlandshallen med prov på at vi har mye spennende i vente med vår 2002-årgang. Solide 36-1 i målforskjell vitner om meget godt angrepsspill, men ikke minst fantastisk god organisering i forsvar og en keeper som virkelig viste seg fra sin beste siden i dag.