Topp ti-plasseringer i trial-VM

Jarand-Matias Vold Gunvaldsen fikk med seg en niende- og en åttendeplass fra VM-rundene i Japan.

Publisert:

Jarand-Matias Vold Gunvaldsen (bak i midten med nr. 322 på brystet) fra Lillesand kjørte sist helg to VM-runder på Twin Ring Motegi i Japan. Foto: Privat

Brukergenerert innhold

  • Team Vold Gunvaldsen
Denne artikkelen er over to år gammel

2. og 3. VM-runde ble arrangert på Twin Ring Motegi, som ligger rundt to timer fra Tokyo. Det var svært varmt begge dagene med temperaturer over 30 varmegrader. Nivået på seksjonene var ganske lavt, og man hadde ikke råd til store tabber.

Jarand-Matias hektet seg i en busk i kvaliken, men klarte å hente seg inn på én prikk. Dette gjorde at han startet i midten av kjørerne for helgens konkurranser.

Lørdag startet han bra, men noe clutchproblemer gjorde han dro på seg en dum 5'er. Han ble også feildømt for stop, en slik feil har man ikke råd til i et slik lett løp. 

Felles bespisning med triallandslaget. Foto: Privat

Søndagen startet han med tre 5'ere på rad. Femten prikker som man kunne i utgangspunktet unngått. Han ble også den dagen feildømt for stop. 

Resultatet og kjøringen ble ikke slik vi hadde håpet på, og han måtte ta til takke med en niendeplass og en åttendeplass. Jarand-Matias tar med seg de gode øyeblikkene og lærer av feilene han gjorde i helgens konkurranser. Neste helg er det Andorra som står for tur og han håper på at kjøringen er på topp der.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Japan
  2. Tokyo
  3. Trial
  4. Grimstad Trialklubb
  5. Jarand-Matias Vold Gunvaldsen