Jerv tapte mot divisjonskollega

Det endte med 0-2-tap i søndagens kamp mot HamKam på Marbella.

Publisert:

Jerv tapte sin første treningskamp på Marbella søndag. Foto: FK Jerv (arkivfoto)

Brukergenerert innhold

  • Victoria Nikolaisen
    FK Jerv

De første ti minuttene var vi ikke helt med i denne treningskampen, men vi reiste oss i løpet av 1. omgang. Det ble en nokså jevnspilt omgang hvor verken vi eller HamKam skapte de store sjansene. HamKam var dog nærmest å gå opp i ledelsen før pause.

Vi prøvde å vinne ballen høyt i banen, men lyktes sjelden, og de gangene vi klarte det, var vi dessverre ikke presise nok i avleveringene av pasningene. Vi gikk til pause på stillingen 0-0, noe som var et ok resultat etter sjansene å dømme.

I 2. omgang var HamKam rett og slett mer «på» rett etter pause, og vi ble straffet hardt for å være litt passive. HamKam gikk opp i 1-0-ledelse ved Jonas Enkerud etter 48 minutter. Vi fortsatte å prøve, men lyktes ikke med å etablere noe godt offensivt spill.

Sjansene uteble for vår del, og etter det var spilt 58 minutter ble vi straffet igjen. HamKam-spissen Emil Sildnes ble spilt alene gjennom og doblet til en 2-0-ledelse. Spillerne våre ropte på offside, men dommeren godkjente målet. Den siste halvtimen fikk vi til noe mer når vi fikk vridd spillet, men vi kom likevel ikke til de store sjansene.

PS! Kommende kamp på Marbella er mot Ull/Kisa torsdag klokka 15.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Fotball
  2. FK Jerv