AIK Lund vil bli beste NM-klubb også i år

Denne kvartetten har et klart mål om å gjenta fjorårets bragd.

Publisert: Publisert:

Brukergenerert innhold

  • Nils Kapstad
    AIK Lund
Denne artikkelen er over tre år gammel

Norgesmesterskapet er sesongens høydepunkt, og arrangeres av Tønsberg Kameratene torsdag 9.-lørdag 12. mars. AIK Lund stiller med fire boksere. Bantamvekt: Non Saenphakdi. Weltervekt: Jamshid Nazari. Mellomvekt: Mindaugas Gedminas og Lett tungvekt: Islam Ismailov. Klubben håper på å gjenta bedriften fra i fjor, da AIK Lund ble beste klubb med 1 gull og 2 sølvmedaljer.

Jamshid skal forsøke å hente hjem sitt fjerde NM-gull. Han slet med overtrening og skader hele forrige sesong, men er nå skadefri og i god form. Navnene på de påmeldte er ikke offentliggjort ennå, men vi vet omtrent hvem som kommer. Det er påmeldt åtte mann i vekta og han må vinne trekamper for å bli mester.

Islam og Mindaugas, som begge vant sølv under forrige NM, håper å komme ett trinn høyere på seierspallen denne gangen. Begge har hatt en god utvikling i sesongen og begge har vært innom seniorlandslaget.

Non er ikke så rutinert ennå, men han er en dyktig bokser som kan overraske med en medalje.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. AIK Lund
  2. Boksing