AIK Lund vil bli beste NM-klubb også i år

Denne kvartetten har et klart mål om å gjenta fjorårets bragd.

Publisert: Publisert:

Brukergenerert innhold

  • Nils Kapstad
    AIK Lund
Denne artikkelen er over tre år gammel

Norgesmesterskapet er sesongens høydepunkt, og arrangeres av Tønsberg Kameratene torsdag 9.-lørdag 12. mars. AIK Lund stiller med fire boksere. Bantamvekt: Non Saenphakdi. Weltervekt: Jamshid Nazari. Mellomvekt: Mindaugas Gedminas og Lett tungvekt: Islam Ismailov. Klubben håper på å gjenta bedriften fra i fjor, da AIK Lund ble beste klubb med 1 gull og 2 sølvmedaljer.

Jamshid skal forsøke å hente hjem sitt fjerde NM-gull. Han slet med overtrening og skader hele forrige sesong, men er nå skadefri og i god form. Navnene på de påmeldte er ikke offentliggjort ennå, men vi vet omtrent hvem som kommer. Det er påmeldt åtte mann i vekta og han må vinne trekamper for å bli mester.

Islam og Mindaugas, som begge vant sølv under forrige NM, håper å komme ett trinn høyere på seierspallen denne gangen. Begge har hatt en god utvikling i sesongen og begge har vært innom seniorlandslaget.

Non er ikke så rutinert ennå, men han er en dyktig bokser som kan overraske med en medalje.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785