Fylkesmesterskapet for ungdomsskoler i vest -Agder foregikk i Gimlehallen og Odderneshallen i Kristiansand. 19 jentelag og 11 guttelag var klare for å kjempe om tittelen som fylkets best ungdomsskolelag i håndball.

Skoleklassen 3IDC fra KKG var arrangører for denne turneringen i ledelsen av Camilla Holmøy Feenstra og Maja Andersen. Camilla Holmøy Feenstra synes det var et vellykket arrangement.

– Det var positivt at det var så mange påmeldte lag og at interessen for ungdomsskolehåndballen er så stor, sier Camilla.

Guttelaget fra Tangvall skole. Bak fra venstre; Mathias M. Andresen, Daniel G. Lunde, Jo Vegard Molvik, Damir Colakovic, Jesper Lauvsland. Foran fra venstre; Emiel A. Peersen, Andre Thommasen, Andre Berthelsen, Christian Johnsen, Sturla T. Enersen, Alexander T. Kvevik.

På guttesiden var det altså Tangvall som vant. De var strålende fornøyde med seieren. På dette laget var også banens beste Jo Vegard Molvik.

Banens beste av guttene: Jo Vegard Molvik fra Tangvall skole.

– Jeg hadde ikke forventet å verken vinne, eller få prisen som banens beste, men er veldig fornøyd med det vi klarte å prestere. Laget spilte utrolig bra sammen og det var kjempegøy, sier Jon.

Sølvet var det Vigvoll som tok og bronsen gikk til Haumyrheia.

Banens beste av jentene: Lauretta Veleqi fra Fiskå skole.

På jentenes side var det Fiskå skole som stakk av med seieren. Lauretta Veliqi vant prisen som banens beste spiller. Hun forteller at målet for turneringen var å ha det skikkelig gøy, og komme så langt som mulig. De hadde ingen plasseringsmål, men hadde et håp om å vinne. Hun hadde ikke forventet og vinne banens beste, men ble veldig takknemlig og glad. For øvrig gikk sølvet til Haumyrheia, mens bronsen gikk til Grim.

3IDC gikk i overskudd med hele 3300 kroner ved kiosksalg under arrangementet. Pengene går til å støtte kreftaksjonen.