MKs talentfulle J16 lag ble fredag kveld kretsmestere etter å ha slått Randesund 3-0 på Sukkevann. Målscorer for MK i denne kampen var Cecilie Reiersen med to mål og Ine Leschbrandt Østmo med ett mål. Trener Rolf Hegland oppsummerer sesongen med følgende kommentar:

– Vi har hatt en veldig fin sesong. Det begynte med treningsleiren i Spania der vi virkelig fikk oppleve viktigheten av samhold i laget. Der fikk vi også teste oss mot flere gode spanske lag. Vi vant også Agdermesterskapet i vinter og vi kom til 2. runde i NM for J16. En del av jentene har også vært på en eliteturnering i Tønsberg hvor det ble en 3. plass, opplyser Hegland og forteller at jentene også hadde flere mål denne sesongen.

– Bortsett fra å vinne serien var målet for spillerne å vinne Dana Cup. Der vant vi puljen, men møtte Gneist i 16-delsfinalen og røk dessverre ut for et veldig godt lag der, oppsummerer Hegland.

Og kontinuiteten rundt laget har på sikt gitt frukter.

– Nå har vi holdt på med samme gjengen i seks år og trent jevnt bra og stort sett møtt lag som har vært eldre enn oss. Men det er ikke til å legge skjul på at sesongen i år har vært spesiell med mye skader, men det toppet seg med at vi nå ble kretsmestere. Vi har hatt seks-sju spillere på kretslag i sine alderstrinn. Både 14 års og 16 års kretslag, så det er en solid gjeng som kan dersom de ønsker spille fotball på høyt nivå dersom de ønsker de, avslutter en fornøyd Rolf Hegland.

Laget i sesongen 2014: Katrine Hogganvik, Kamilla Gjertsen, Live Rørvik, Vilde Salvesen, Ane Rørvik, Amalie Urhaug, Veronica Haddeland, Cecilie Reiersen, Linn Hegland, Elisabeth Sanne, Ine Leschbrandt Østmo, Cathrine Skeie Kvidbergskår, Frida Abrahamsen og Oda Holte Thortsensen.

Trenere: Rolf Hegland og Rune Rørvik Keepertrenere: Jan Bjarne Rødberg og Solbjørg Rørvik