Brian vil fra 1. oktober engasjeres som hovedtrener i LIL og inngå i trenerteamet for eliteutøverne i KSA. Brian har en masterutdanning innenfor idrett og helse fra Danmark og trenererfaring fra flere klubber i Norge og Danmark.

Klubbene ser frem til at han vil bidra til å heve nivået i klubbene, gjennom både økt svømmefaglige kompetanse, nye tanker og ideer rundt basis- og styrketrening og generell kapasitetsutvidelse av trenerressursene.

– Vi var ute etter en person som kunne tilføre miljøene noe mer enn bare svømming og mener vi har funnet den rette personen til å fylle disse kriteriene, sier Claes Lohne, formann i KSA.

Også Lillesand ser frem til å utvikle seg sammen med en svært kompetent trenerressurs. Gørill Kristiansen, formann i LIL svømmegruppe uttrykker stor glede ved å engasjere en hovedtrener til å ta ansvaret for svømmerne i Lillesand.

De to klubbene vil samarbeide både om hovedtrener og stevner og leirer i kommende sesong, og er unike i sin tilnærming til dette i Svømme-Norge.