Snublepupp Futsal vant i Gimlehallen

Anført av landslagsspiller Joakim Johansen gikk denne gjengen til topps i helgas futsalturnering.

Publisert: Publisert:

Brukergenerert innhold

  • Christer Eidsaa, IFS Indoor
Denne artikkelen er over tre år gammel

Søndag 27. november var det duket for ny turnering i futsal i Gimlehallen. To turneringer gikk samtidig: Nivå 1 (vanlig klasse) og Sofaligaen. Sofaligaen er en ny turnering for lag som ikke ønsker det høye nivået i vanlig klasse.

Etter flere jevne kamper både i Sofaligaen og i vanlig liga (Nivå 1) var det til slutt Fc Mødre vs Pølsebua i «Sofafinalen» og Snublepupp. Futsal vs. Blaker IL i Nivå 1-finalen.

I «Sofafinalen» var det svært jevnt og det hele måtte avgjøres på straffespark. Der var FC Mødre sterkest og vant.

FC Mødre bak fra venstre: Mathias Grundetjern, Lasse Byklum, Benjamin Pedersen, Kristian Vikstøl Olsen, Bastian Skonhoft Foran fra venstre: Brage Andreassen, Nevid Nemati, Henrik Espeland. Foto: Foto: IFS Indoor

I vanlig serie var det duket for storoppgjør da Snuplepupp Futsal skulle møte Blaker IL. Begge lag hadde imponert i løpet av turneringen og alt lå tilrette for en solid finale. Men anført av en strålende IFS-landslagsspiller Joakim Johnsen var det Snublepupp Futsal som tok tak i kampen som til slutt endte med en fin 4-1 seier til Johansens menn.

– Det var moro med seier i dag, sa Johansen etter finaletriumfen og la til:

– Vi sto godt opp i finalen og vinner fortjent, synes jeg. Det er gøy når det klaffer, og så får vi se om vi greier å gå hele veien i neste turnering som er 18. desember.

Joakim Johansen (nr. 11) mot Frankrike i UEFS Futsal-EM 2016 i Egorievsk, Russland.

Påmelding og info til årets siste turnering finner du på futsal.no.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Futsal
  2. IFS Indoor