Weltervekteren Jamshid, som forsterket Oslo bylag, viste lørdag at han er tilbake i god gammel form og vant kampen klart. Adolbe Silva, som er ranket på andreplass i Sverige bokset i south paw-stil og var en vanskelig motstander. Vi var litt bekymret for Jamshids skulderskade, men det gikk fint og alt ser bra ut.

Jamshid skulle egentlig ikke ha møtt Silva før på søndagsstevnet, men endringer i kampprogrammet medførte at denne kampen gikk lørdag. Det ble uansett en fin gjennomkjøring for Jamshid som den 7. mai skal bokse landskamp mot Tyskland i Tønsberg.

Jamshids klubbkamerat Magomed Arsaev, som bokser i diplomklassen vant 2-1 over Noha Norby, Kalmar BK på lørdagens stevne, men tapte med samme sifre mot samme motstander på søndagens stevne. De to bokserne er diplommestere in sine respektive land. Begge bokserne viste ypperlig boksing, men Magomed slår kanskje litt for hardt innimellom. Det er ikke lov i diplomboksing, men det er vanskelig å kontrollere seg når motstanderen er tyngre og angriper. Dommerne har ofte en vanskelig oppgave når de skal finne vinneren i en diplomkamp.

Lett tungvekt: Islam Ismailov tapte 0-3 for svensken Linidon Nuhu etter en tøff batalje. Islam fikk vist at han er tøff og i god form.

Karl Otto Nielssen (Kato) til høyre med sitt æresmedlemsdiplom. Til venstre: Martin Ingvaldsen, AIK Lunds nestleder. Foto: Foto: Privat.

Mens de nevnte bokserne deltok i bykampen var gamle og nye AIK Lundere samlet Håndverkerens selskapslokale til et hyggelig samvær. I denne anledningen fikk Karl Otto Nielssen (Kato) overrakt sitt æresmedlemsdiplom. Kato ble utnevnt til æresmedlem på klubbens årsmøte den 18. mars i år. Kato, som vært medlem siden 1966, er i dag med i klubbens trenerteam og dessuten formann i valgkomiteen.

Feststemt kvartett. Fra venstre: Per Thormod Andersen, Tor Kapstad, Glodi Eneste og Tor Krageboen. Foto: Foto: Privat.