Pallplass til Kristiansand-turnere

Kristian Emil Mikalsen, Lukas Aateigen Nilsen og Ivan Maltsev ble nummer tre i norgescupens rekruttklasse.

Publisert:

Kristian Emil Mikalsen (f.v.), Lukas Aateigen Nilsen og Ivan Maltsev leverte godt både individuelt og som lag. Helt til venstre står trener Danail Sheytanov. Foto: Privat

Brukergenerert innhold

  • Rune Sørstand
    Kristiansands Turnforening
Denne artikkelen er over ett år gammel

I årets første norgescup på Sotra utenfor Bergen 9.-10. mars stilte Kristiansands Turnforening med seks gymnaster. Kristian Emil Mikalsen, Ivan Maltsev og Lukas Aateigen Nilsen stilte i rekruttklassen. Her viste guttene gode ferdigheter og endte på tredjeplass i lagkonkurransen. Kristian Emil er debutant i rekruttklassen og fikk 6. plass med 73.3 poeng. Lukas kom på 14. plass med 71.1 poeng og Ivan Maltsev på 21. plass med 68.8.

I år er Brian Rugland første års stigeturner og turner i klasse 1 som er 13- og 14-åringer. Han gjorde en veldig god konkurranse og endte på 11. plass med 61.05 poeng. Han turnet meget godt med nye øvelser og viste veldig gode ferdigheter.

Plamen Sheytanov og Krister Sørstrand turnet i i juniorklassen. Her turnes det både obligatorisk alle øvelser på lørdagen og selvvalgte øvelser på søndagen. Igjen gjorde juniorguttene en god konkurranse og det ble mange personlige rekorder. Plamen endte på 7. plass (119,175 poeng) og Krister på 10. plass (113,7 poeng) etter at alle poengene fra begge dager er lagt sammen. Kjempestor framgang og utvikling på alle Kristiansand-turnerne!

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Kristiansands Turnforening
  2. Turn