Gleder seg til «egen» norgescup

Denne gjengen fra Kristiansands Turnforening har trent godt inn mot helgas norgescupstevne på hjemmebane.

Publisert: Publisert:

Kristiansands tropp i helgas norgescupstevne: Kristian Mikalsen (fra venstre), Lukas Aa. Nilsen, Plamen Sheytanov, Krister Sørstrand, Brian Rugland, Leon Ø. Brandsdal, Ivan Maltsev og Tarald McFadzean. Foto: Privat

Brukergenerert innhold

  • Cecilie Holmquist
    Kristiansands Turnforening

KRISTIANSAND: Lørdag og søndag skal Kristiansands Turnforening arrangere norgescupstevne for turn menn. Det er første gang vi arrangerer denne typen konkurranse. Det var lenge usikkert om vi kunne klare å gjennomføre konkurransen grunnet koronasituasjonen, men vi bestemte oss for å satse, og har nå 94 påmeldte gutter/menn fra 11 år og oppover. Hele norgeseliten kommer, inkludert Sofus Heggemsnes som er kvalifisert til OL.

Det skal konkurreres i apparatturn mangekamp. Rekruttene har også lagkonkurranse. Alle konkurransene i vinter ble avlyst, så dette er første konkurranse på nærmere ett år. Kristiansand-guttene har trent godt siden august, men er naturlig nok spent på konkurranseformen. De trener omkring tre timer daglig, fem-seks dager i uka.

Det er ekstra gøy å konkurrere på hjemmebane med mulighet for at familie og venner kan komme og se på. Det er begrensninger i antall tilskuere, men siden konkurransen praktisk sett er delt i tre enkeltkonkurranser er det plass til rundt 170 tilskuere per pulje.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Kristiansands Turnforening
  2. Sofus Heggemsnes
  3. Turn