Jerv scoret to, men tapte mot eliteserielag

Viking ble for sterke på egen arena og vant 3-2 i søndagens treningskamp.

Publisert:

Til tross for to scoringer av prøvespiller Campos, ble det 2-3-tap i Stavanger for Jerv. Foto: Jan Skaregrøm (arkivfoto)

Brukergenerert innhold

  • Victoria Nikolaisen
    FK Jerv

STAVANGER: Viking gikk tøffest ut og hadde mest ball de første ti minuttene. Men vi fortsatte å presse og kom på kontring. Prøvespiller Campos fikk ballen og prøvde å komme seg gjennom, han ble felt bakfra av kristiansanderen Rolf Daniel Vikstøl etter ti minutter og skaffet straffe til Jerv. Campos tok straffen selv og ga Jerv ledelsen 1-0 på SR-Bank Arena.

Etter 24 minutter i 1. omgang utlignet Viking til 1-1 etter scoring direkte fra corner fra Johnny Furdal. Kampen ble mer og mer jevnspilt, men Viking fortsatte å presse på. Vi slurvet litt og Viking kom lett til og etter 36 minutter gikk opp i 2-1-ledelse ved Harald Nilsen Tangen. Det resultatet sto seg til pause.

Vi kom godt i gang i andre omgang og presset på for utligning. Kun fem minutter ut i omgangen fikk vi utligningen. Solli slo en lang ball opp i banen som Knudsen flikket gjennom til Campos. Alene gjennom banket Campos ballen i lengste hjørne.

Ikke lenge etter slurvet vi igjen og etter 73 minutter fikk Vikings arendalitt Ylldren Ibrahimaj avslutte rett utenfor sekstenmeteren og skrudde ballen i lengste hjørne - 3-2.

Vi fortsatte å presse på, men lyktes ikke å få en scoring til før kampslutt. Dermed endte kampen 3-2 til Viking og vi gikk på årets andre tap på fire treningskamper. Vi fikk dog til en del godt spill både offensivt og defensivt, og vi tar med oss det positive videre.

- Veldig positivt at vi skaper flere målsjanser enn sist. Det er et kollektivt som jobber hardt, og det må ligge i bunn. Mye gikk etter planen, men skuffende at vi slipper inn mål, sa Viking-trener Bjarne Berntsen til Aftenbladet etter kampen.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. FK Jerv
  2. Viking FK
  3. Fotball