Sørlandseide Fantomet leverte en svært sterk innsats til seier på Bjerke sammen med kusk Tom Erik Solberg onsdag kveld. Foto: Hesteguiden.com

Større fart enn Fantomet

Tegneseriehelten Fantomet er kjent som «Ånden som går». Hans sørlandske navnebror er mye raskere enn det.

Brukergenerert innhold

Richard Ekhaugen, samfunns- og mediekontakt Sørlandets Travpark
Publisert:

OSLO: Det var på Bjerke onsdag kveld publikum fikk se en utgave av Fantomet som var så mye raskere enn bare en ånd i gangfart. Den sørlandseide kaldblodshesten ved samme navn imponerte da han tok karrierens andre seier sammen med kusk Tom Erik Solberg.

Fantomet fikk sin grunntrening og første løp i regi dyktige Johan Kringeland Eriksen på Sørlandets Travpark, før han tidligere i høst skiftet treningskvarter og nå er å finne på treningslisten til Lars O. Romtveit på Skoppum. Etter en tredjeplass og en disk i sine to første løp i ny regi var det endelig duket for jubel for det sørlandske andelslaget da fire år gamle Fantomet rundet sine konkurrenter under sisterunden og vant på fine 1.29,8/2160 meter.

Med det har Fantomet vært blant de tre fremste i halvparten av sine ti starter så langt i karrieren. Eierkretsen består av ni sørlendinger med Geir Omholt fra Arendal som primus motor.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785