Innfridd EM-krav og norsk rekord

I løpet av noen dager ble det både to løp under EM-kravet på 100 meter og stafettrekord på 4x100 meter.

Publisert Publisert

Ingvild Meinseth (20 år, t.h) fra Grimstad sammen med sine lagvenninner Helene Rønningen (f.v.), Tonje Fjellet Kristiansen og Marte Pettersen. Foto: Lone Brochmann

Brukergenerert innhold

  • Ingvild Meinseth

UTØVERBLOGG: Årets sesong er nå godt i gang, og resultatene hittil er jeg veldig fornøyd med. På de første stevnene i år var det veldig dårlig forhold for sprint, men i forrige uke var jeg i Skara i Sverige og der fikk jeg endelig gode forhold.

I varmt vær og medvind løp jeg to løp under kravet til 100 meter i U23-EM. Tidene jeg løp på var 11,74 og 11,81, og kravet er 11,90 sekunder. Selv om jeg har klart kravet, betyr ikke det at jeg er tatt ut, men det er en stor sjanse for det.

Noe før det stevnet var jeg med på å sette ny norsk U23-rekord på 4x100m stafett på Clean Air Games. Det var utrolig gøy. Jeg løp sammen med Marte Pettersen fra Trondheim, Tonje Fjellet Kristiansen fra Orion og Helene Rønningen fra Tyrving. Tiden vår ble 45.37 sekunder, som er fem hundredeler bedre enn den tidligere U23-norgesrekorden.

Nå er jeg spent på resten av sesongen, og allerede i morgen skal jeg løpe 100 meter på forøvelsene til Bislett games.

Det betyr ikke det at jeg er tatt ut, men det er en stor sjanse for det. Jeg var også med å sette ny norsk u23 rekord på 4x100m stafett på Clean Air Games. Det var utrolig gøy. Nå er jeg spent på resten av sesongen, og allerede imorgen skal jeg løpe 100m på forøvelsene til Bislett games.

Publisert
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785