Fantomet slo til

Arendal-eide Fantomet er i ferd med å slå ut i full blomst. Torsdag lekte han med konkurrentene på Jarlsberg.

Publisert:

Arendal-eide Fantomet er i ferd med å slå ut i full blomst. Kanskje kan 4-åringen være et kort i Derby-leken til høsten. Foto: Hesteguiden.com

Brukergenerert innhold

  • Richard Ekhaugen, samfunns- og mediekontakt Sørlandets Travpark

TØNSBERG: Det er Johan Kringeland Eriksen, trener på Sørlandets Travpark, som formet nå fire år gamle Fantomet som unghest. Hingsten vant sitt debutløp i april i fjor, og siktet var innstilt på å kvalifisere seg til Kriteriet. I forsøket fungerte dessverre Fantomet ikke optimalt, og storløpsfinalen forble en drøm.

Nå er sørlandshesten i ferd med å slå ut i full blomst. I regi sin nye trener Lars O. Romtveit fra Skoppum legger nå Fantomet alen til det grunnlaget som ble lagt som unghest på Sørlandet. Torsdag lekte han med konkurrentene i et løp på Jarlsberg, og forsvarte sitt favorittskap med letthet. Det var en svært fornøyd kusk Tom Erik Solberg som uttalte seg etter løpet.

– Han er ikke helt lett å kjøre, men han tar det igjen ved å være både sterk og rask. I dag var han skikkelig god, fastslo Solberg.

Fantomet vant på 1.28,9a/2100 meter. Hesten eies av Team Fantomet ved Geir Omholt fra Arendal.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Arendal
  2. Johan Kringeland Eriksen
  3. Trav