Fortsatt full fart i Randesund Idrettslag

Det er tirsdag og onsdag en sen november 2014 og aktiviteten i Randesund IL er fortsatt stor. Det er en herlig blanding av aktiviteter for barn, ungdom, voksne, seniorer, næringsliv, offentlig virksomhet og frivillighet. På RIL-huset er det disse dagene arrangert: – Mor/datter-kveld for J14 håndball med salg av mange spennende produkter – Årets siste \[…\]

Publisert: Publisert:

Brukergenerert innhold

  • Øystein Konradsen
    Randesund Idrettslag
Denne artikkelen er over fem år gammel

Det er tirsdag og onsdag en sen november 2014 og aktiviteten i Randesund IL er fortsatt stor. Det er en herlig blanding av aktiviteter for barn, ungdom, voksne, seniorer, næringsliv, offentlig virksomhet og frivillighet.

På RIL-huset er det disse dagene arrangert:

– Mor/datter-kveld for J14 håndball med salg av mange spennende produkter

– Årets siste hovedstyremøte

– Ledermøte for On & Offshore

– Avslutningsfest fotballag

– Full fart i administrasjonen

– Trener C-Kurs i regi av Agder Fotballkrets

Full fart er det også med fotballtreningsøkter både ute på Sukkevann kunstgress og inne i Sukkevannhallen med håndballtreninger. I tillegg er det treninger inne/ute på Haumyrheia, Vardåsen, Holte og Kringsjå. En del må også reise til Gimlehallen og Aquarama. Bordtennisgruppa har trening for rekrutter og voksenlag. Barneidretten har aktiviteter på Strømme, Dvergsnes, Vardåsen, Holte og Kringsjå. I tillegg er de aller yngst i gang med Knøttetrim på Holte.

I styrkerommet er det hver tirsdag kveld ledertrim.

Seniorene har hver tirsdag Opp av Godstolen i Sukkevannhallen. Gruppen er på rundt hundre godt voksne, der de eldste deltakerne er 86, 87 og 88 år. Det er organisert trening med en dyktig instruktør, deretter fri-lek og til slutt en times lunsj. Her er alle velkommen og det er plass til flere.

Og til sist og ikke minst har vi skaffet et nytt hjem for to små bortkomne søte kattunger.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Barneidrett
  2. Bordtennis
  3. Fotball
  4. Håndball
  5. Randesund IL