Arendal med sterk borteseier

Fredagens 2-0-seier mot 2. divisjonskollega Notodden var steg i riktig retning for Arendal Fotball.

Publisert: Publisert:

Fredagens seier var Arendals tredje triumf på fem treningskamper i år. Foto: Arendal Fotball (arkivfoto)

Brukergenerert innhold

  • Arendal Fotball

NOTODDEN: En fornøyd gjeng med spillere og trenere kunne sette seg i bussen etter treningskampen mot Notodden i Telemarkshallen, med en 2-0-seier i lasterommet og et par porsjoner med nyvunnet selvtillit.

Med seieren viste laget at mye av jobben som så langt har vært gjort i forberedelsene, har vært riktige og laget har tatt viktige steg i riktig retning med tanke på det som skal skje i et halvår fra 13. april. Vi snakker da selvsagt om seriespillet.

Tredje seier

Seieren er den tredje på fem kamper i oppkjøringen. Kun eliteserielaget Sandefjord har klart å ta Arendal Fotballs skalp så langt i vinter. Fredagens motstander, Notodden, spilte forrige sesong i 1. divisjon og rykket ned. Laget er blant de heteste kandidatene til å ta steget opp fra Arendals avdeling.

Fabian Stensrud Ness scoret 2–0-målet for Arendal etter hvilen. Foto: Arendal Fotball (arkivfoto)

Conrad Wallem sørget for at Arendal Fotball ledet 1-0 ved pause, mens det var Fabian Stensrud Ness som trygget seieren i andre omgang.

Fornøyd

Trener Steinar Pedersen er godt fornøyd med det han fikk se i Telemarkshallen. 

Han trekker fram at Arendal-guttene kom veldig godt i gang fra starten av, og var veldig gode i begynnelsen av kampen. 

– Det er en godt gjennomført kamp av oss, der vi framstår solide defensivt og slipper til veldig få sjanser. Kampen gir oss også gode svar på intensitet og innsats, framhever Pedersen. 

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Arendal Fotball
  2. Steinar Pedersen
  3. Notodden FK
  4. Fotball