Ble Vindbjart-matchvinner mot MK

En sein scoring fra Emil Pedersen sørget for 2-1-seier til Vindbjart i onsdagens treningskamp.

Publisert:

Emil Pedersen setter inn 2-1 for Vindbjart etter 87 minutter. Foto: Stian Bøe

Brukergenerert innhold

  • Stian Bøe, Vindbjart FK

VENNESLA: Etter seier mot Donn sist uke slo vi til med en ny seier onsdag kveld på Moseidmoen, denne gangen mot Mandalskameratene, i et ufyselig regnvær. Hele kampen var preget av høyt tempo og tilsvarende feilprosent, og det var nokså utrolig at det bare ble ett mål før pause, selv om kampen var jevnspilt.

MK scoret et dette da de satte ballen tett inntil bakerste stolpe. Begge lag hadde et fullt lag utilgjengelige, men vi kunne likevel sette inn en joker fra benken til 2. omgang.

God stemning før kamp, men ingen håndhilsing Foto: Stian Bøe

Etter pausen gikk det ikke så lenge før innbytter Marcus Aslaksen utlignet. Emil Pedersen fikk fri bane mot mål fra midtbanestreken, burde scoret, men keeper fikk slått ballen ut til siden, der satte Marcus ballen i mål fra skrått hold.

Simen Aanonsen rager, som vanlig, høyest i en hodeduell. Foto: Stian Bøe

Samme duo ordnet 2-1 noen minutter før slutt. Innbytterne Martin Tallaksen og Antonio Benitez kombinerte sentralt i banen og nå var det Marcus som ble spilt gjennom på høyre kant, mens Emil ekspederte innlegget hans forbi keeper. Bakerst fikk keeper Mathias Myrland Syversen en del å gjøre, og var også sterkt delaktig i seieren.

Emil Pedersen takker Marcus Aslaksen for serveringen. Foto: Stian Bøe

MK-trener Per Gunnar Laudal skriver på klubbens hjemmeside etter matchen:

– Utrolig irriterende at vi ikke klarer å avgjøre kampen tidligere. Når vi i tillegg glipper i noen avgjørende situasjonene og gir Vindbjart muligheten til store målsjanser som gir mål, så kan det vrient å få med seg poeng når serien starter om vi ikke får justert dette.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. FK Mandalskameratene
  2. Vindbjart FK