Pluss massevis av regn omtrent hele dagen. Men alle var like blide…

Ta en kikk og bare kos deg med de mange herlige situasjonene!

DSC02624

Aktivitet 1 var terrengsykling, ledet av Richard Tjølsen fra Freeridegruppa i Otra IL

Få barn kommer tørre tilbake fra den aktiviteten. Der Richard leder de gjennom mange vannpytter og sølete spor etter militære kjøretøy.

DSC02723

Aktivitet 2 var Rulleski inne på det flotte området i tidligere Evjemoen leir.

Her får barna kyndig opplæring av flere lokale skitalenter som Sondre Ramse, Andreas Gjelsvik, Ingrid Reiersen ledet av Skigeneral Geir Magne Feed, alle fra Otra IL Ski. Otra IL har 65 par med rulleski disponibel til de som vil prøve seg, og arrangerer ukentlige treninger i sesongen.

DSC02657

Uten mat og drikke duger helten ikke

Vi er så heldige at det lokale Røde Kors har mange driftige damer (og Thorbjørn) som smører mat, blander saft og kutter frukt. Vi er så heldige at Evjemoen Næringspark stille den store telthallen og et toalett bygg til vår disposisjon denne dagen, og å kunne disponere alle de flotte asfaltveiene rundt omkring i leiren til rulleskitrening og sykling.

DSC02743

Aktivitet 3 var nytt på programmet i år, Boksing.

Vi var så heldig at «vår» egen Jamshid Nazari ville stille opp sammen med klubbkollega Islam fra AIK Lund bokseklubb for å lære bort noen boksekunnskaper til barna. Jamshid har bodd mange år på Evje og har mange venner her som følger han sin karriere mot OL 2016, han syns det var utrolig moro å komme på Idrettskolen og hadde møtte mange gode og flinke barn og gleda seg allerede til neste gang.

DSC02800

Aktivtet 4 var som alle år før denne dagen – Vannkrig!

Og hvis noen mot formodning ikke hadde blitt blaute i løpet av dagen, ble de det nå. Instruktører som faddere. Her er det leken og latteren som er viktig. Aktiviteten foregår på forsvarets Sibo anlegg (Strid I Bebygd Område) ved Evjemoen. Mange takk til Tor Birger Hodne i Forsvarsbygg som legger flott til rette for oss.

DSC02895

Flere bilder fra dagen finner du HER.