Talentfulle Tae Hso «Tasso» Dwe har allerede fått bryne seg på treninger med Arendal Fotballs A-lag.

Tae Hso «Tasso» Dwe

Født: 01. februar 2000

Klubb: Arendal Fotball

Tidligere klubber: Grane Arendal, Dristug (Åmli)

Tasso kom til Grane Arendal i 2012 etter å ha spilt barnefotball i Dristug. Tasso viste seg raskt å være en svært god fotballspiller for sitt alderstrinn, med god teknikk, hurtighet, og fysikk. Han gikk inn i Grane Arendals G99 lag og hospiterte jevnlig med G98 og tok nivået også to år over sin årgang med stor overbevisning.

Gode ferdigheter er en ting, men Tasso scorer svært høyt på treningsvilje og innstilling til idretten. Egentrening i Åmli og flere timer i enten tog eller bil gjennom uka for treninger og kamp i Arendal.

I kretslagssammenheng har også Tasso fått vist seg frem. Agders Fotballkrets’ kretslag overbeviste stort i turnering i oktober, og Tasso overbeviste nok til å bli tatt ut til regionssamlingen sammen med åtte andre spillere fra Agder-klubber. Tilbakemeldingene fra samlingen var positive.

Fra 2015 sesongen har Tasso blidt bedt om å bli med i Arendal Fotballs junior lag, og har trent med disse fra oktober. Han har også fått bryne seg med A-laget på trening første uken i januar, og her har han klart seg svært bra, selv mot voksne og rutinerte fotballspillere i 2. divisjonsklubben. Det kan bli spennende å følge Tasso videre.