Nina Thorsdahl i svevet. Nina Thorsdahl i svevet. Foto: Karl Arvid Karlsson

Iskald opprykksfeiring

Grane Arendal markerte helgens opprykk til 1. divisjon med isbad og sjampis-sprut.

Vi har hatt en knallbra sesong! 20 seirer på 22 kamper i vår avdeling i 2. divisjon gjorde oss til avdelingsvinnere, og vi var derfor klare for kvalik-spill til 1.divisjon sist helg. Kampene i kvaliken ga kalassiffer, og vi var overlegne puljevinnere i Volda. Vi vant både over Fyllingen (seier 36-27 lørdag formiddag) og Pors (26-13 lørdag ettermiddag). Da måtte sjampisen sprettes, og vi hadde en velfortjent feiring på hotellet. To av spillerne på laget, Nina Thorsdahl og Lene Rosseland, feiret opprykket med å hoppe uti den iskalde Volda-fjorden. KLIKK HER FOR Å SE VIDEO AV ISBADET.

Ingunn Håkedal spruter opprykks-sjampis. Foto: Karl Arvid Karlsson
Her jubler vi etter at seieren i begge helgas kamper i Volda. Bakerst fra venstre: Linn Michelle Jacobsen, Kari Anne Hansen, Ingunn Håkedal, Lene Rosseland, Nina Thorsdahl, Judith Poppe, Christina Vatne Myhre, Marianne Baardsen, Eirin Sprenlewski, Karoline Christine Foss. Foran fra venstre: Cecilie Guttormsen, Anny Sofie Karlsson, Helene Svenningsen, Rikke Skindlo, Cecilie Løvdal, Elselin Øygarden. Foto: Karl Arvid Karlsson

Etter en liten håndballpause i høst knyttet jeg på meg håndballskoa igjen etter nyttår. Det angrer jeg ikke på, for å rykke opp til 1.divisjon er vanvittig gøy! Neste år ser jeg for meg en tøff sesong. Nivåforskjellen mellom 1. og 2.divisjon er stor. Jeg har spilt i 1.div før, og vet at det krever mye trening, fokus og innsats.

12 timers busstur hjem dagen etter opprykket var sikret, var for øvrig ikke like artig. Nå skal vi hvile på laurbærene en uke, før vi starter opp igjen med ekstra selvtillit.