Kevin Elson fra Kristiansand Badmintonklubb fikk en knallstart på det nye året, med sterkt spill på Frogner. Privat

Ny storeslem til KBKs Kevin Elson

Kevin Elson startet 2018 slik han avsluttet fjoråret, med å ta førsteplass i alle tre klassene i helgens U15-rankingstevne.

Kevin Elson med beviset på sin førsteplass i herresingle U15 på Frogner. Privat.

Brukergenerert innhold

OSLO: I singlefinalen møtte Kevin en sterk svenske, men gikk seirende av banen med 21-19 i tredje sett. En spennende og tettspilt kamp!

– Kevin spiller godt om dagen. Han er sterk, slår hardt og beveger seg raskt på banen, sier KBK-trener Rik Hermans.

Kevin Elson og Julie Marie Abusdal, førsteplass i mixed double U15. Julie Marie Abusdal vant også damedouble i klasse U17. Privat

Kevin vant også herredouble med Sondre Berg Angell og mixed med Julie Abusdal. Dette sier litt om KBKs styrke i klassen U15.

– Minuset ved å vinne alt slik Kevin nå gjør, er at han kommer i forsvarsposisjon. Kevin vet dette, men imponerer med godt og sikkert spill likevel, sier Rik.

Kevin Elson og Sondre Berg Angell, førsteplass i herrredouble U15. Privat

Jonas Tønnessen og Jonas Østhassel, tredjeplass i herredouble U17. Østhassel tok også også førsteplass i mixed double og tredjeplass i herresingle. Privat


I U17 klassen ble det også sterke prestasjoner fra KBK, men litt "stang ut" hindret storeslem også her. Julie Marie Abusdal imponerte med å vinne damedouble selv om hun spilte en klasse opp. Marie Mørk tapte singlefinalen knepen 17-21 i tredje sett, men fikk revansj i mixed double sammen med klubbmakker Jonas Østhassel. De vant finalen komfortabelt i to sett. June Bøhn fulgte opp med en sterk tredjeplass i damesingel.

Marie Mørk og June Bøhn vant andre- og tredjeplass i damesingle U17. Marie tok også førsteplass i mixed double. Privat

På herresiden i U17 ble det et knepent tap for Jonas Østhassel i semifinalen med 19-21 i tredje sett, mens han og klubbmakker Jonas Tønnessen måtte trekke seg i semien i herre double grunnet sykdom.

– Marie og Jonas er best i Norge i mixed double. Ingen tvil om den saken. Men det er synd at Jonas Tønnessen ble syk og måtte trekke seg fra semi i herredouble søndag morgen. Jeg tror vi også hadde hatt det beste paret i herredouble, sier Hermans etter en lang badmintonhelg på Frogner.

Les også:

KBK-spiller med storeslem i rankingstevne