Sesongavslutning for Søgne skytterlags ungdomsgruppe

Søgne skytterlag har hatt sesongavslutning for innendørstreningen sesongen 2014/2015 med skyting for de yngre klasser. Det ble en sen kveld med tre lag ungdommer og spente foreldre som tilskuere. All skyting ble vist live på storskjerm i oppholdsrommet. Bildet viser en gjeng ivrige ungdommer som synes skyting er kjempegøy. Noen av de etablerte voksne medlemmene i laget var \[…\]

Publisert: Publisert:

Brukergenerert innhold

  • Søgne Skytterlag
Denne artikkelen er over fem år gammel

Søgne skytterlag har hatt sesongavslutning for innendørstreningen sesongen 2014/2015 med skyting for de yngre klasser.

Det ble en sen kveld med tre lag ungdommer og spente foreldre som tilskuere. All skyting ble vist live på storskjerm i oppholdsrommet.

Bildet viser en gjeng ivrige ungdommer som synes skyting er kjempegøy. Noen av de etablerte voksne medlemmene i laget var også til stede, der det ble servert pizza og drikke til alle.

Utendørssesongen står for døren med baneskyting i fokus. Eventuelt nye medlemmer eller andre som ønsker å prøve skyting i Søgne kan vennligst ta kontakt med skytterlaget, se skytterlagets hjemmeside.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Skyting
  2. Søgne skytterlag