Deltakerrekord på Gimletrolls fotballskole for jenter

Gimletroll sikret seg deltagerrekord på årets Meny fotballskole for jenter. Over 90 jenter i alderen 6-13 år har vært samlet i tre dager på Presteheiabanen.

Brukergenerert innhold

Tyge Carlsen, IK Gimletroll
Publisert:

Med skolefri og strålende sommervær er det ikke rart at stemningen har vært god på Meny fotballskole for jenter, mandag til onsdag denne uken.

Gimletroll_Fotballskole2016_03

Det er damelaget i Gimletroll som står for den sportslige delen, og de unge håpefulle spillerne har vært kjempefornøyd med instruktørene.

Gimletroll fotballskole

Sportslig kvalitet, trygge rammer og fair play har vært sentrale stikkord under dagene. Damelaget, som ligger i toppen av 2. divisjon, ser på dette som en flott mulighet til bidra positivt inn mot klubben, og da spesielt mot jenterekrutteringen.

Gimletroll fotballskole

Dagene har vært lagt opp til aktiviteter med ball, trene på pasninger, mottak og spille lag mot lag eller internt i de forskjellige gruppene de er delt inn i. Målet er rett og slett å holde de unge i aktivitet og ha det kjempegøy sammen med klubbens damespillere.

I god driv mot det perfekte skudd

Innsatsen og læringsviljen har vært stor i løpet av disse dagene og klubben setter stor pris på innsatsen fra alle instruktører og ledere fra damelaget. Onsdag var siste dag, og som avslutning ble det vannkrig og is i strålende vær, opplyste Martine Mæhle fra damelaget.

Gimletroll_Fotballskole2016_04

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785