Hele 57 er fra arrangørklubben KBK, alt fra de yngste som spiller i U 13 til de eldste som om en uke skal spille veteran-VM i Sverige. Sistnevnte gruppe bruker KBK-turneringen som gjennomkjøring.

Jim Ronny Andersen og datteren Julie skal begge i aksjon i helgens storturnering i Badmintonsenteret. Foto: Foto: Privat.

En av dem er 40-årige Jim Ronny Andersen. Kun OL-aktuelle Marius Myhre er fraværende, og da stiller KBK-spilleren som en av favorittene.

– Jeg spiller OK for tiden, har fått trent bra samtidig som VM-formen trenger en gjennomkjøring i helgen, så dette blir spennende sier KBKs og Norges beste spiller gjennom tidene.

Steinar Klausen fra Vestre Aker blir trolig største utfordrer? På jentesiden har KBK både erfarne Helene Abusdal og de yngre jentene med Marlene Wåland og nykommeren Charlotte Leinan som beste kort. Helt åpent på spinnesiden i seniorklassen. Kanskje KBK stiller aller best i doublene. Interessant start: Mads Marum med Emma Wåland i mixed og Sandefjords Tobias Krømke i herredouble. 17-åringen Marrum er definitivt en kommende landslagsspiller.

I de aldersbestemte klassene U 17 og U 13 vrimler det av spennende lokale spillere. U13-spilleren Julie Abusdal (ganske riktig, datter av Jim og Helene) er så god at hun spiller i U 17-klassen og vinner nok doublene i U-13. Kevin Elson (12) er en god mixmakker!

Badmintonsenteret fylles i helgen.

Du kan se kampstarter og resultater her. Klikk deg inn på terminliste og Kristiansand så kan du følge sesongåpningen i badminton.