Kristiansand-turnere skinte i Agderpokalen

Søndag deltok 14 jenter fra KTF på Agderpokalen i Grimstad. Camilla Skuland gikk helt til topps.

Publisert: Publisert:

Et utvalg av jentene fra Kristiansands Turnforening som var i aksjon i Agderpokalen. Foto: Therese Ridderholt

Brukergenerert innhold

  • Henrik Moum
    Kristiansands Turnforening
Denne artikkelen er over to år gammel

GRIMSTAD: Jentene konkurrerte i mangekamp, som betyr sammenlagt resultat for hopp, skranke, bom og frittstående.

De yngste, aspirantene blir ikke rangert etter poengverdier, men de viser fram sine øvelser for dommerne på lik linje med de eldre turnerne. Kristiansand hadde med seks aspiranter som alle hadde en fin gjennomkjøring.

I rekrutt 11 år stilte Kristinsand med fem deltakere. Innsatsen var veldig bra selv om spenningsnivået var høyt. Det var mange som hadde nye øvelser i flere apparater, og de gjennomførte fint selv om de ikke hevdet seg øverst på resultatlisten. De trener godt for tiden, og har stor mulighet til å hevde seg bedre i senere konkurranser.

I klasse 1 deltok tre turnere fra Kristiansand. Camilla Skuland gjennomførte en flott konkurranse og kunne trone øverst på pallen. Maria Kostøl hadde også en fin gjennomkjøring og endte på 4. plass. Kristine Lester Jakobsen var litt uheldig i skranke endte derfor noe lenger ned på resultatlista denne gangen.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Turn
  2. Kristiansands Turnforening
  3. Grimstad