Søgne slo Randesund i allstar-kamp

Over 200 tilskuere så Søgne Allstars vinne 4–1 mot Randesund Allstars.

Forbrødring i forbindelse med mandagens showkamp på Sukkevann. Søgne-spillerne i hvitt på bildet er Laurits Repstad, Jarle Systad, Erlend Halvorsen, Lasse Terkelsen, Oscar Tønnesland, Jonas Severinsen, Elias Kjøstvedt, Espen Sørensen, Fredrik Suvatne, Mats Tønnessen, Johannes Kjøstvedt, Erlend Lægreid, Ole Svanemsli, Thomas Arnesen, André Strøm Kjær og Martin Skaiå. Randesund-spillerne i grønt er Kristoffer Vika, Martin Nielsen, Jørgen Nylund Nilsen, Morten Ljosland Jacobsen, Osvald Wesøe, Paul Andreas Ekra, Sander Elias Berhus, Sander Gundersen, Sigurd Boge, Tobias Ribe, Ole Martin Karlsen, Bendik Aasemoen Solberg, Eivind Jacobsen, Erik Sørensen, Even Flå Kaarmo, Jens Justnæs, Kristian Brattland, Tønnes Wetteland og Cristopher Gursli. Foto: Jonathan Pettersen

Brukergenerert innhold

Johannes Kjøstvedt
Søgne FK
Publisert:

KRISTIANSAND: Kampen ble arrangert som en «omkamp» mellom to lag som har hatt mange hatoppgjør i juniorklassen de tidligere årene. Noen av spillerne har lagt skoene på hylla for lenge siden, og noen holder fortsatt på i forskjellige divisjoner, i alt fra juniorfotball og opp til 4. divisjon.

Lagene startet veldig jevnt, men Søgne hadde et lite overtak i starten. Randesund spilte seg mer og mer inn i matchen i løpet av første omgang. Rett før pause fikk bortelaget hull på byllen ved en kontring av Espen Sørensen. I andre omgang var Søgne det bedre laget og økte til 0-4, etter scoringer av Espen Sørensen, Elias Kjøstvedt og Oscar Tønnesland. På tampen av kampen fikk Randesund sitt trøstemål og pyntet litt på resultatet med scoring av Christoffer Gursli.

Publikum gleder seg til kamp. Foto: Privat

Søgnelaget ble ledet av spillende trener Johannes Kjøstvedt, med Sturla Enersen som assistenttrener og ansvarlig for byttene. Randesund ble ledet av tidligere spiller Olai Govertsen. Aktørene på matta ble holdt i tøylene av en enestående dommertrio ledet av Terje Haugland, med hjelp av Aksel Thorbjørnsen og Ivar Olaisen. Jon Håversen og Henrik Emil Høyland var humoristiske og flinke speakere. Sammen med publikum gjorde de stemningen rundt kampen komplett!

Randesund-leder Olai Govertsen kommenterer:

– Selv om resultatet ikke var optimalt for vår del, var selve opplevelsen et høydepunkt. Kampen og oppstyret rundt det gikk over all forventning og det er bare å legge seg flat for et knallsterkt Søgne-lag. Men nedtellingen til kamp om ett år har allerede begynt og vi har planer om å komme mye sterkere tilbake!

Fin stemning på tribunen. Foto: Privat

Hoveddommer Terje Haugland og speaker Jon Håversen leverte begge på toppnivå. Foto: Privat

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785