Fair play-pris til Jervs gatelag

FK Jervs gatelag ble tildelt fair play-pris etter helgas nasjonale turnering på Hamar.

Publisert: Publisert:

Jervs gatelag jubler etter ei vellykket turneringshelg på Hamar. Foto: Privat

Brukergenerert innhold

  • Tommy Runar
    Trener FK Jervs gatelag
Denne artikkelen er over ett år gammel

FK Jerv sitt gatelag var blant 19 lag i turneringen, med deltakelse fra Start i sør til Tromsø i nord.

Jerv startet opp sitt gatelag for ett år siden, så vi er fortsatt ferske i denne sammenhengen. I tidligere turneringer har det bare blitt tap, men i år klarte vi en uavgjort mot Moss.

Det største for oss var at vi vant Fair Play prisen av samtlige lag. Den deles ut til laget som viser gode holdninger på banen, mot de andre lagene, mot dommerne og andre frivillige som jobber under en slik turnering. Denne et vi veldig stolte av.

Slik ser den gjeve fair play-pokalen vår ut. Foto: Privat

For denne gjengen som da har tapt fem kamper og spilt én uavgjort er det ingen sure miner, alle har bidratt med strålende humør og alle har representert FK Jerv på en fantastisk måte

Vi fikk også god hjelp av IK Starts gatelag, de heiet på oss og støttet oss. Tusen takk for det, Start, dere har ei super gruppe! 

Så må vi takke Harald som kjører minibussen og er en enorm støtte spiller for meg som trener og for hele spillergruppa. Der er vi evig takknemlige. Heia Jerv!

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. FK Jerv
  2. Fotball
  3. Hamar