Ble Fløy-helt på overtid mot MK

Christoffer Myhre ble den store helten i mandagens lokaloppgjør mot MK.

Publisert: Publisert:

Her har Fløys Christoffer Myhre (nr. 27) nettopp satt inn den avgjørende 1-0-scoringen i mandagens 3. divisjonsoppgjør mot MK i Mandal. Foto: Svein Grundetjern

Brukergenerert innhold

  • Preben Jensen, Fløy
Denne artikkelen er over ett år gammel

MANDAL: Mandag tok Fløy, Rægestimen og mange Øyfolk turen til Mandal, og kamp mot Mandalskameratene. MK er en av de få klubbene i Norsk Tipping-ligaen avdeling 3 som spiller på naturgress og gressmatta var imponerende fin der den badet i steikende sol.

MK kom best i gang da de ved flere anledninger var farlig frampå foran mål, men Fløy sin sisteskanse Knezovic plukket og reddet det som kom. Hjemmelaget hadde en tydelig kampplan om å gå fysisk til verks i alle dueller, og spille helt på grensen. Og de viste at det skal bli vanskelig å hente poeng i Idrettsparken i år. Etter bare halvtimen var spilt måtte Dahlum ut med skade etter en tøff takling og ble erstattet av Sigurdsen. Etter lite sjanser gikk lagene til pause på stillingen 0–0.

Duellspill foran mål. Foto: Svein Grundetjern

Ut i 2. omgang viste Fløy bedre takter med mye ballinnehav og flere overganger, men scoringene uteble. Med kvarteret igjen på klokka ble nok en Fløyspiller skadet, da Richstad ble taklet stygt på en kjempeovergang. Dommeren hadde lagt lista høyt og beholdt det røde kortet i lomma. Richstad var ikke i stand til å fortsette kampen og ble erstattet av Ask Mikkelsen.

Kaptein Jørgen Richardsen i duell med tidligere Fløy og Monaco-spiller Vegard Landaas. Henrik Andersen og Henrik Dahlum følger nøye med. Foto: Svein Grundetjern

MK begynte å bli slitne og Fløy fortsatte å jage scoring. Men det var ikke før langt på overtid at den forløsende scoringen skulle komme. Dreshaj fikk en høy ball inne i 16-meteren, keeper kom ut, og han lobbet så ballen til en ledig Myhre som kunne heade ballen i mål fra kloss hold.

Med seieren i boks feiret spillerne sammen med Rægestimen og Fløy-fansen. Foto: Svein Grundetjern

Det utløste deilige jubelscener både på banen og på tribunen blant de mange blå og hvite som hadde lagt turen til Mandal i finværet. Publikum ble så servert pingpong-dansen signert Christoffer Myhre sammen med flere Fløyspillere i feiringsrus. Det hele endte med 1–0 seier, og Fløy står med full pott etter to kamper spilt.

Lasse Sigurdsen i duell med hardtspillende MK-spillere. Foto: Svein Grundetjern

Førstkommende fredag kommer erkerival Vindbjart på besøk på Arkicon Arena kl. 18.30. Da barker to opprykksfavoritter sammen, i et oppgjør som ofte resulterer i mange mål.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Fløy
  2. Fotball
  3. FK Mandalskameratene