Arendals nye spillerutvikler

Reinhard Nærbø får flere roller i Arendal Fotball den kommende sesongen.

Publisert: Publisert:

Reinhard Nærbø (t.h.) sammen med daglig leder i Arendal Fotball, Bård Sterk-Hansen. Foto: Arendal Fotball

Brukergenerert innhold

  • Vidar Lorentsen
    ØIF Arendal

ARENDAL: Nylig kunne Arendal Fotball offentliggjøre at Reinhard Nærbø blir ny spillerutvikler i klubben for 2020-sesongen. Han har hatt samme rolle i Grane.

Blant annet skal han ha ansvaret for AF Talent, de populære lørdagstreningene i regi av Arendal Fotball.

I tillegg skal han være assistenttrener for Mikkel Bjørnsund på Arendal Fotballs juniorlag, som sist sesong ble nummer to i vårsesongen og tre i høstsesongen. 

Lærerikt

I Arendal Fotball er det stor glede over å ha den unge, lovende treneren med videre i flere roller. 

– Klubben er meget fornøyd med å ha Reinhard med videre. Reinhard er et ja-menneske som utfører det han skal, og mer til, sier daglig leder Bård Sterk-Hansen.

Og Reinhard, han trengte ikke lang tenkepause da tilbudet kom. 

– Jeg var aldri i tvil da Bård ga meg muligheten til å fortsette i denne spennende rollen, sier han, og legger samtidig til at det var en skikkelig boost å komme inn i Arendal Fotball som ung trener, og samtidig få med Roger Risholt på lørdagsøktene i det første året prosjektet eksisterte. 

– Utrolig lærerikt å stå der hver lørdag med en som kom rett fra livet som profesjonell fotballspiller. Å være med Mikkel (Bjørnsund) i en ny rolle rundt G19-laget var god læring for meg i 2019, og jeg ser fram til å fortsette det gode samarbeidet i 2020, sier han. 

Spennende juniorlag

23-åringen er allerede god erfaring som trener, både fra Austre Moland og Grane. 

Han ser fram til sesongen tar til.

– Vi har et ungt og spennende juniorlag på gang, og vi har flere lovende kull som kommer under. Å få se spillere som startet i AF Talent tilbake i 2018 som 13-åringer, gå rett inn i juniorgruppa som 16-åringer, synes jeg rett og slett er spennende, sier han.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Arendal Fotball
  2. Fotball
  3. Grane Arendal