Se alle Flekkefjords 73 seriemål her

Etter årets femteplass er målet å kjempe i toppen av 4. divisjon kommende sesong.

Publisert:

Flekkefjord endte på femteplass i årets 4. divisjon. Bak fra venstre: Ole Tom Røynestad, Øyvind Maude Nedland, Nico Nilsen, Fredrik Pedersen, Jan Crister Åsly, Runar Hansson, Steffan Larsen, Svein Terje Sinland, Daniel Tjørhom, Mats Seglem, Simen Ingebrethsen, Christoffer Log, Thomas Valand, Rune Andre Åsly, Rolf Lien og Arne Tjørhom. Foran fra venstre: Simon Meland, Irshad Zahid, Peter Grønsund, Kristian Lien, Frede Kydland, Bård Petter Nielsen, Jørgen Olsson, Magnar Årstad, Markus Laugstøl og Asle Liland. Foto: Elena Røynestad

Brukergenerert innhold

  • Ole Tom Røynestad
    Flekkefjord Fotballklubb
Denne artikkelen er over ett år gammel

Før årets sesong var målet 5. plass. Der havnet vi og er vi fornøyde med det. Vi delte tabelltoppen til sommerferien, men vi mistet fem spillere til studier og militæret etter det. Dette er andre sesongen Øyvind Maude Nedland, Ole Tom Røynestad og Arne Tjørhom trener Flekkefjords A-lag og de er i ferd med å bygge opp et slagkraftig lag.

De to årene i deres ledelse har det vært stort fokus på treningskultur og oppførsel både på og utenfor banen. Det gror veldig godt i de yngre rekker i Flekkefjord og neste sesong er det ca 25 G19-spillere og ca 45 G16-spillere, noe som A-laget kan nyte godt av i mange år framover.

Se alle de 73 FFK-målene fra årets serie her:

I tillegg til at Øyvind Maude Nedland er hovedtrener for A-laget er han med og driver FFOen i Flekkefjord og har god kjensskap til de yngre spillerne. Klare vi å holde på de spillerne vi har i dag og i tillegg får forsterket oss litt skal vi kjempe i toppen av nest års 4. divisjon. Vi har allerede fått inn to nye spillere, Sander Virak og Eirik Osen.

FFK-troppen i 2018. Foto: Elena Røynestad

Fra 16. mai-kampen, da Flekkefjord slo Kvinesdal 2-0 i Kvinesdal. Foto: Elena Røynestad

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Flekkefjord FK
  2. Fotball