Herrelaget spiller to kamper mot TIF Viking (tidligere Nyborg) fra Bergen, og damelaget møter Førde. Begge lagene til KSK spiller til vanlig i 1. divisjon, mens motstanderlagene spiller begge i eliteserien (Mizunoligaen).

Herrelaget til KSK spiller både hjemme- og bortekampene på hjemmebanen i Kristiansand denne søndagen. TIF Viking har vært et av Norges beste lag i en årrekke, og dersom herrelaget fra Kristiansand slår bergenslaget, vil det være en av tidenes sensasjoner i norsk volleyballhistorie! Et reservepreget lag vil få mye å bryne seg på, men det er artig for spillerne å måle krefter mot et topp eliteserielag.

KSKs herrelag. Bak fra venstre: Nina Berg (Trener), Ruben Husby Pedersen, Tore Sivertsen, Torbjørn Johnsen, Finn Salvesen Håkon Mydland og Sveinung Berg Olsen. Foran fra venstre: Lars Balder Hauge Fossum, Mathias Bentsen, Torje Thorkildsen, Lars-Erik Haslund, Kay Ødegaard. Foto: Foto: Privat.

Damelaget som møter Førde har større forhåpninger. Det blir en tøff kamp mot et lag som ligger på tredjeplass i eliteserien. Likevel har KSK-damene en god sjanse til å gå videre til en semifinale. Laget er ubeseiret i 1. divisjon, og får med seg spillere som normalt spiller i eliteserien for skolelaget til Toppvolley Norge. Det er en spennende miks av rått talent ispedd rutine, så damene fra Førde skal få jobbe for hvert poeng.

Alle kampene spilles i Badmintonsenteret på Lund.

Kampene spilles slik:

12\.00: TIF Viking – KSK (Herrekamp)

14\.00: KSK – Førde (Damekamp)

17\.00: KSK – TIF Viking (Herrekamp)

Vel møtt!

Skrevet av Sissel Eikeland og Yngvar H. Finne, for Kristiansand Sandvolleyballklubb