De kjemper om drømmestipend

Fiolinisten Lilli Lotta Melhus, parautøveren Nikkolaj Gulbrandsen og Froland IL skiskyting kjemper om å vinne en hovedpremie på 150.000 kroner.

Publisert:

Lilli Lotta Melhus fra Mandal (f.v.) Nikkolaj Gulbrandsen fra Kristiansand og en av utøverne fra Froland IL skiskyting. Foto: Christian Wulff

Brukergenerert innhold

  • Randi Røinaas Lomeland, LOS

15. september vil LOS-fondets jury avgjøre hvilken drømmefinalist som stikker av med hovedpremien på 150.000 kroner, hvem som blir nummer to med 100.000 kroner og hvem som får tredjeplassen og 50.000 kroner.

Drømmefinalist 1; Lilli Lotta Melhus - fiolin, Mandal

11 år gamle Lilli Lotta er et ungt talent som drømmer om å spille musikk på verdensscenen. Fra hun startet å spille fiolin har interessen økt - og nå søker hun støtte for å kjøpe en ny fiolin og bue.

Se video her, laget av Christian Wulff:

Drømmefinalist 2: Froland IL skiskyting

Idrettslaget er fylt av ildsjeler, fra de rundt 70 aktive unge utøverne mellom 8 og 19 år, til dedikerte foreldre som stiller opp - og dyktige trenere som følger opp hver enkelt. Klubben søker om støtte til innkjøp av utstyr som rulleski og skiskytterrifler.

Se video her, laget av Christian Wulff:

Drømmefinalist 3: Nikkolaj Gulbrandsen - friidrett, Kristiansand

15 år gamle Nikkolaj er en ung og dyktig parautøver i friidrett som konkurrerer i 100-meter og lengdehopp. Han er med i paraung ved Olympiatoppen og en del av Friidrettsforbundets Team Yng.

Se video her, laget av Christian Wulff:

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Skiskyting
  2. Olympiatoppen
  3. Friidrett
  4. Musikk
  5. Mandal