Ramsland og co. kneblet Vindbjart

Med flere A-lagsspillere i troppen vant Start 2s Martin Ramsland og co. 1–0 over Vindbjart mandag kveld.

Publisert:

Martin Ramsland viste tidvis høy kvalitet, men forsvaret med Sondre Nordhagen og Gaus holdt unna. Foto: Stian Bøe

Brukergenerert innhold

  • Stian Bøe, Vindbjart FK
Denne artikkelen er over ett år gammel

VENNESLA: Start utnyttet en god situasjon med tilgjengelige spillere for andrelaget, kombinert med spillefri uke for A-laget og kom med et meget sterkt lag på Moseidmoen mandag. Vi svarte med bra, aggressivt spill i høyt tempo, men selv om vi kanskje vant midtbanekampen var gjestene enda bedre i forsvar og på keeperplass. Dermed ble Mikael Uglands solomål på overtid i første omgang avgjørende, og Start 2 tok tre viktige poeng i kampen mot nedrykk.

Robert Våge Skårdal var nærmest scoring for oss i første omgang etter åtte minutter da han skrudde et langskudd med sikte på vinkelen, men Starts gode keeper Fredrik Repstad Hansen kom seg opp og fikk slått til corner. Han tok også skuddforsøkene til Emil Pedersen og Henrik Rolland, mens forsvaret ryddet bort dødballene våre.

Robert Våge Skårdal sender ballen i vinkelen. Keeper var på plass med en lang arm. Foto: Stian Bøe

Etter pause kom Markus Nyhus nærmest da han fikk muligheten fra kloss hold, men igjen klarte keeper å avverge, og utover omgangen kom vi ikke til like mange avslutninger som før pause. Derimot måtte vår egen målmann Christoffer Braastrup Andersen til pers flere ganger for å holde oss inne i kampen.

Se høydepunkter fra kampen, filmet og redigert av Eva Skeie:

Tap nummer to på rappen for oss uten å score, men en bedre kamp enn sist mot Madla. Vi faller til sjetteplass på tabellen, men med mulighet til å ta opp kampen om tredjeplassen igjen til helgen på SR-Bank Arena mot Viking 2.

Start-keeper Fredrik Repstad Hansen var umulig å gjøre noe med. Her stoppes Markus Nyhus. Foto: Stian Bøe

Start 2 ligger på 11. plass av 14 lag i avdelingen.

Henrik Robstad har skjermet baller på Moseidmoen før. To mot én ikke nok. Foto: Stian Bøe

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Fotball
  2. Vindbjart FK
  3. IK Start