Scoret to Jerv-mål, men seieren glapp

Til tross for to scoringer fra Diego Campos (24), måtte Jerv nøye seg med 2–2 borte mot Ull/Kisa mandag.

Publisert:

Diego Campos og Jerv ledet to ganger mot 1. divisjonskollega Ull/Kisa, men mandagens seriekamp endte 2-2 på Jessheim stadion. Foto: Jan Skaregrøm/FK Jerv (arkivfoto)

Brukergenerert innhold

  • Victoria Nikolaisen
    FK Jerv

Jerv startet kampen klart best på Jessheim stadion og gikk opp i ledelsen etter 13 spilte minutter. Ole Marius Håbestad slo ballen inn i feltet og der dukket Diego Campos opp på bakre stolpe og satte ballen enkelt i mål. 13 minutter seinere kontret Ull/Kisa og Henrik Kristiansen fikk stå nesten upresset og avslutte fra 16-meteren. Han plasserte ballen i lengste keeperhjørne, og stillingen var da 1-1.

Jerv fortsatte å kontrollere banespillet og noen minutter før pause brøt Iman Mafi foran på banen, satte fart og lyktes med innlegg nummer to. Campos steg i været og headet ballen i mål. Bortelaget gikk til pause med en 2-1-ledelse.

Jerv presset på også etter pause og kom til flere gode sjansen. Da det var spilt 78 minutter, fikk Ull/Kisa frispark i farlig posisjon og utlignet med et meget godt skudd fra målvakt (?) Stefan Hagerup. 2–2 ble også sluttresultatet.

Se kampfakta her

Jervs assistenttrener Jahn Robert «Mini» Holmgren sa følgende etter matchen:

– Vi gjør en god bortekamp, så det er bittert at vi ikke får seieren, det hadde vi virkelig fortjent. Vi skal være fornøyd med at vi produserer så mye på bortebane, og det skal vi ta med oss videre. Vi slipper Ull/Kisa lite til offensivt, men slipper inn drittmål, så vi må luke bort de enkle baklengsmålene. Hvis vi fortsetter å produsere mange sjanser, så kommer vi også til å score mange mål framover.

Jerv-duoen Daniel Aase og Pibe måtte begge gå av banen etter en smell, men det er ikke snakk om noe alvorlig. Forhåpentligvis er de klare i kommende seriekamp mot HamKam på Levermyr 20. juli.

For Jerv fikk John Olav Norheim og Diego Campos gult kort. For hjemmelaget var det Kisas Sverre Økland, Sander Haugaard Werni, Herman Haugen, Henrik Kristiansen, Espen Garnås og Steffen Jenssen som fikk se det gule kortet.

Etter de tre første seriekampene ligger Jerv på 14. plass av 16. lag, med to poeng etter ett tap og to uavgjorte kamper. Ranheim og Tromsø har begge ni poeng på tabelltoppen.

Jerv: Øvretveit, Latifu, Knudsen, Larsen, Mafi, Zernichow, Wichmann, Aase(22’ Norheim), Campos(85’ Solli) Håbestad(71’ Suggelia), Pibe(46’ Dang). Innbyttere: Boujar, Solli, Norheim, Suggelia, Dang, Myhre, Hove.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. FK Jerv