Fikk ros etter ØIF Arendal-seier

Målvakt André Bergsholm Kristensen (19) fikk mye ros etter at ØIF Arendal kom tilbake og vant 34-30 over Bækkelaget lørdag.

Publisert: Publisert:

André Bergsholm Kristensen leverte en god kamp da ØIF Arendal vant hjemme mot Bækkelaget Håndball Elite foran 1237 tilskuere i Sør Amfi lørdag. Foto: ØIF Arendal

Brukergenerert innhold

  • Vidar Lorentsen
    ØIF Arendal

ARENDAL: Etter å ha gått gjennom første omgang uten én eneste redning, spilte nemlig den unge ØIF-målvakten seg kraftig opp i andre omgang, da han ifølge statistikken til ØIFs medieavdeling endte med å stoppe åtte baller fra å ende i nettmaskene.

Lagkameratene roste 19-åringen etter kampen.

– Det er bare en toppmålvakt som gjør dette, sier Sondre Paulsen.

ØIF Arendals spillere mot Bækkelaget Foto: Skjermdump fra handball.no

ØIF-veteranen legger til:

– Han plukker de viktige ballene. Det er det som kjennetegner en god målvakt. Han kan stå middelmådig ellers, men når det kniper, plukker han de ballene som laget trenger!

ØIF lå fem mål bak underveis i kampen – to bak ved pause – men vant til slutt med fire mål. Laget fikk en god opptur etter å ha opplevd «uavgjortsyken» og tapt to kamper knepent i det siste.

– Det var godt vi fikk denne foran onsdagen og Follo. Vi hevet oss flere hakk etter pause og viste at vi er farlige selv om vi kommer bak, sier målvakten selv.

Samtidig trekker han fram at det å ha en så svak start på kampen, tvang ham til å hente fram de mentale kreftene han hadde.

– Hele laget hevet seg og alle var med på mot slutten.

– Jeg fikk en god pause da Kristijan (Jurisic) tok over i første omgang. Jeg jobbet veldig med meg selv da, i fall jeg skulle få en ny sjanse. Den jobben jeg gjorde mentalt, den hjalp, slår han fast.

ØIF Arendal gikk forbi Bækkelaget med seieren og har kontakt med tetlagene etter 13 av 22 kamper. ØIF ligger på fjerdeplass med 16 poeng. Kolstad topper med 21 poeng.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. ØIF Arendal
  2. Håndball