Håndballfest for ivrige skoleelever

Elever fra barneskoler rundt om i Agder boltret seg i en spennende og fartsfylt håndballturnering.

Publisert:

Brukergenerert innhold

  • Torstein Jørgensen
Denne artikkelen er over tre år gammel

Onsdag formiddag braket det løs i denne cupen arrangert for 5. til 7. klassinger rundt om i Agder. Kampene ble spilt både i Gimlehallen og i Odderneshallen, og det var liv og mye god stemning i begge hallene helt til siste fløytesignal. Ansvarlige for turneringen var 3IDB fra KKG som går siste år på videregående skole. Samtlige stilte med nisselue og det ble stelt i stand kiosk med kaker og pølser. Dommere og sekretariat var hentet inn og alt lå til rette for en håndballfest med både jevne og mindre jevne kamper.

Sebastian og Jonathan fra Justvik skole.

Da Sebastian og Jonathan fra Justvik skole ble spurt tidlig på dagen om de hadde troen på å gå hele veien, var de enige om at det kunne gå, men at de måtte jobbe hardt for å klare det. De var uansett klare for en utfordrende og spennende dag.

Tunballen og Rosseland før jentenes finale.

Spennende ble det, og i sluttspillet ble det kamp helt til siste slutt, både i jente- og gutteklassen. Finalen for gutter stod mellom Tunballen og Wilds Minne, der Tunballen til slutt gikk seirende ut. Jentefinalen stod mellom Rosseland og Tunballen men her måtte Tunballen se seg slått av Rosseland.

Tunballen og Wilds Minne før guttenes finale. Elevene i rødt er fra Wilds Minne og heter Markus Lian Kiledal (bak fra venstre), Kim Harry Huynh, Kevin Bakke, Jakob Edvardsen Hansen, Casper Nordgård, Kristian Lunde og Sigmund Wea Svensson. Midten f.v: Sander March Frigstad, Lukas Dale Nygård og Emil Revheim-Jonassen. Foran f.v: Jesper Gregersen og Abdo Salem Abdullah.

Til slutt var det prisutdeling der det ble gitt ut pokaler til 1., 2. og 3. plass i både jente- og gutteklassen. I tillegg ble det kåret finalens beste spiller i begge klassene. Martine Syvertsen fra Rosseland skole fikk prisen i jenteklassen mens Martin Nygård fikk prisen i gutteklassen. Martin kunne fortelle at godt samarbeid var mye av grunnen til at nettopp hans lag vant, og var for øvrig strålende fornøyd med prisen som bestemann.

Martin Nygård ble kåret til beste spiller i guttefinalen.

Henrik og Helene, som hadde hovedansvaret for turneringen, sier seg også godt fornøyd med hvordan arrangementet gikk.

– Det var gøy å se så mange ivrige elever i aksjon og jeg tror og håper at både elever og lærere fikk seg en gøy opplevelse, forteller Helene.

Henrik Furnes og Helene Haddeland hadde hovedansvaret for turneringen.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Håndball
  2. Kristiansand katedralskole Gimle