KIF tapte burde ha vunnet over Nærbø, men laget var plaget av unøyaktigheter og slurv. Det kostet ett poeng. Kampen var imidlertid en thriller, og ble en fantastisk underholdning for de nesten 250 tilskuerne. Det endte uavgjort 24-24 etter at Nærbø ledet 11-13 ved pause.Gjestene fra Jæren hadde stort sett ledelsen gjennom hele kampen. Ledelsen var på det meste fire mål etter ti minutter i andre omgang. Jærbuene spilte hardt og kontant, og kampen bar preg av fem utvisninger og drøssevis med gule kort.

Syv utespillere

Gjestene fra Rogaland spilte store deler av andre omgang med syv utespillere i angrep. Det førte til at KIF fire ganger hadde åpent mål, men på mirakuløs måte rakk keeperen tilbake for å redde. I et annet tilfelle var det en forsvarsspillers arm som kom i veien, og et par ganger havnet ballen utenfor nettmaskene. KIF var altså uheldige, men det bortforklarer ikke at laget til tider var utrolig slurvete og mistet ballen helt utilgivelig.

Erlend Årstein Hansen i en tøff duell med en Nærbø-spiller. Foto: Foto: Hallgeir Oftedal.

Kunne avgjort i sluttminuttet

Det var imidlertid sterkt av hjemmelaget å hente seg inn i den siste halvdelen av andre omgang. Et minutt før full tid kunne KIF avgjøre kampen. Men nok en gang var skuddforsøket alt for halvhjertet og Nærbø kunne overta ballen 12 sekunder før full tid. Ett sekund før full tid ble gjestene avblåst for brøyt, og da var løpet kjørt.

Målvaktene best

Adin Sehovic ble kåret til KIFs beste spiller. Ikke uten grunn. Han hadde flere klasseredninger. Nærbø hadde også to meget habile keepere, og sisteskansen Halvor-Elias Nærland ble kåret til gjestenes beste.

Skuffet kaptein

-Jeg er skuffet. Vi burde ha vunnet. Ett poeng er ikke godt nok, sier KIFs kaptein og sisteskanse, Adin Sehovic og utdyper:

-Det ble for mye slurv. For mange unøyaktigheter, både bakover og fremover. Derfor taper vi et viktig poeng. Men det er sterkt å hente inn ledelsen og få uavgjort, men utilgivelig at vi ikke klarer å vinne kampen når vi har matchball i underkant av ett minutt før slutt. Vi sløste vekk muligheten. Det er ikke første gang det har skjedd, men nå burde vi ha lært dette.