Vi fortsetter å bygge lag med mål om å kjempe i toppen i 2017.

Derfor har vi nå gjort en to-årig avtale med den duellsterke og erfarne 28-åringen med opprinnelse fra Vigør. Han har åtte aldersbestemte landskamper, ca 20 kamper i 1. divisjon og rundt 150 kamper i 2. divisjon. Han spilte i 2016 for Vigør i 3. divisjon. Ole Marius er kjent for sine knalltøffe taklinger og sitt meget gode venstrebein. En ekte klubbspiller som kommer til å «blø» for de kvide-blå.

Fakta:

Tidligere klubber: Vigør, Sk Brann, MK, Fløy, Stavanger, Fk Tønsberg, Førde og Arendal

Alder:28 år

Høyde: 184 cm

Vekt: 80 kg

Posisjon: Midtbane

Sivil status: Singel

Yrke: Selger

Dette sier Ole Marius om hvorfor han valgte VFK:

– Etter et år der planen var å trappe ned, kom motivasjonen for å spille ett hakk høyere igjen skikkelig tilbake! Valget var veldig enkelt da muligheten kom for å signere med Vindbjart. Jeg har alltid både hørt og hatt inntrykk av at spillergruppen i VFK er fantastisk bra og en sammensveiset gjeng, noe som er helt avgjørende for å lykkes i en stor prestasjonsgruppe.

Når det kommer til det sportslige, så har jeg alltid beundret måten VFK spiller fotball på. Artig underholdende fotball! Så nå gleder jeg meg bare til å komme i gang og lære meg spillestilen helt ut, en spillestil jeg tror passer meg veldig bra selv i en alder av 28.

Vi ønsker Ole Marius velkommen til klubb og bygd!