Overbevisende Arendal-seier

Arendal knallet til med 3-0-seier hjemme mot Bærum lørdag.

Publisert:

Arendal er klar for sluttspillet i 2. divisjon etter lørdagens seier på Norac stadion. Foto: Arendal Fotball

Brukergenerert innhold

  • Arendal Fotball

ARENDAL: Det var knapt gått ti minutter av lørdagens oppgjør mot Bærum på Norac stadion, før Arendal ledet 2-0.

Omar el Ghaouti og Conrad Wallem avsluttet hvert sitt angrep og i løpet av et par minutter scoret altså Arendal de to første målene før det var gått 11 minutter.

– Jeg er veldig fornøyd med det offensive spillet og vi er effektive før pause, sier Roger Risholt etter kampen.

Han visste hva som lå i potten denne lørdagen: uten seier kunne sesongen vært over lørdag kveld. Men et revansjesugent Arendal-lag som misbrukte sjanse på sjanse forrige helg mot RBK 2, lot det aldri være noen tvil om at her var det spillere som gjerne vil bevise hva som bor i den utover høsten.

Viktig

– Det var sinnssykt viktig å vinne i dag, konstaterer kaptein Sune Kiilerich. 

Dansken, som har etablert seg i Arendal, mener verken byen, klubben eller spillerne ville akseptert om sesongen ble avsluttet nå.

Og han fikk hjelp av lagkamerat og kompis Jakob Rasmussen til å fjerne all tvil om at Arendal sikret seg sluttspillplass, da midtbanespilleren fyrte av et prosjektil som fant veien forbi hanskene til Bærum-keeperen. Da sto det 3–0 etter 36 minutter og det var også stillingen til pause.

Det kunne blitt mange flere mål etter pause, også – men kanskje manglet noe av den nødvendige skarpheten fordi kampen i realiteten var avgjort før pause.

Vil vinne alle

Sune Kiiilerich og resten av lagkameratene er opptatt av å se framover nå – etter en svært ujevn sesong så langt.

– Vi har vært på høyde med alle lag vi har møtt i år, og nå må målet være å vinne hver av de seks gjenstående kampene. Vi skal ta en kamp av gangen, så ser vi hvor vi ender, sier Arendal-kapteinen.

Arendal endte på femteplass i 2. divisjon avdeling 2 og er nå klar blant de sju øverste lagene som går til sluttspillet.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Arendal Fotball
  2. Fotball 2. div