130 deltakere i KBKs breddeturnering

Ni badmintonklubber stilte med over 130 unge spillere i helgens Pizzabakeren Cup.

Publisert:

Fornøyde utøvere fra Kristiansand Badmintonklubb etter endt innsats i Badmintonsenteret i helga. Fra venstre, Filip Bøhn, Frida Tønnessen Vik og Isak Abusdal. Foto: Privat

Brukergenerert innhold

Denne artikkelen er over to år gammel

KRISTIANSAND: For mange var det første gang i konkurranse, men med god støtte fra trenere og foreldre gikk det hele smertefritt.

– Det viktigste er å delta. Man lærer noe av å stå alene der ute på parketten, være 12 år og debutere i turnering. Så det vesentligste for oss i KBK er å få med hele Sørlandet og se dem opp mot de litt mer erfarne spillerne fra arrangørklubben, sier KBK-trener Rik Hermans og fortsetter:

— Ut av dette må det komme flere gode badmintonklubber.

Både Otra og Høvdingen begynner å få fram flere gode spillere, men ved siden av KBKs 60 spillere har Mandal fått høyt nivå på treningene sine.

Topp stemning og godt vennskap. Foto: Privat.


I vrimmelen av klasser og spillere var det vanskelig å ikke legge merke til KBK-spillere som Casper Stiansen og Filip Bøhn. Disse 12-åringene sammen med to år yngre Isak Abusdal var artige å følge i Badmintonsenteret, mens jentesiden hadde Nora Omdal og Frida Tønnessen Vik som klassevinnere. Turneringens bestemann var Mandals Christer Andersen (12). Han topper også lista på landsbasis!

– Dette er kanskje det beste KBK gjør i løpet av sesongen. Det er vel og bra å arrangere junior-NM i april, men i helgen så vi hvem som skal overta og føre badmintonarven videre. Stemningen i hallen er bare å ta inn over seg, slutter en fornøyd KBK-trener.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Badminton
  2. Kristiansand Badmintonklubb