Randesunds tredje strake seier

Randesunds damelag vant søndag 29-21 hjemme mot Hinna.

Publisert:

Garderobejubel for Randesund etter helgas triumf i Sukkevannhallen. Øverst fra venstre: Martine Thorsen, Anne Linn Eriksen, Frida Sundal, Hanne Byklum, Ingrid Vehusheia, Anne Charlotte Rosenvold, Ida Gabrielsen og Maja Nordseth. Nederst fra venstre: Stine heier, Helene Isaksen, Camilla Henning-Olsen, Kristine Thomassen, Lisa Nordseth og Ingvild Westersjø. Barnet heter Milan Nordseth. Foto: Privat

Brukergenerert innhold

  • Fredrik Jæger Walderhaug
    Hovedtrener, Randesund IL

KRISTIANSAND: Vi møtte vi et Hinna-lag vi ikke visste stort om. Vi startet kampen greit, men slapp inn en del lette mål bakover. Til tross for noen forsvarsproblemer i innledningen, følte vi at vi hadde full kontroll fra start til slutt.

Vi fikk kontret inn en del mål i første omgang, og fikk det til å stemme i etablert angrepsspill. Vi lyktes i perioder veldig bra med det vi har øvd på på trening denne uka, så vi er stadig i utvikling. Vi tok med oss en 17–12 ledelse til pause, og hadde fokus på å ikke slippe oss ned i 2. omgang slik vi har gjort de to foregående kampene. Vi klarte imidlertid ikke å riste Hinna av oss, og midt uti andre omgang ledet vi kun med to mål.

Randesunds lag mot Hinna, inkludert antall scoringer og tominuttere. Foto: Skjermdump fra handball.no

Derfra klarte vi heldigvis å gire opp bakover. Vi tok duellene, flyttet beina bedre og stresset Hinna nok til å gjøre en del tekniske feil. Vi fikk løpt kontra på dem og hadde full kontroll inn mot sluttsignalet.

Det er gøy at så unge spillere klarer å holde hodet kaldt og dra ifra på slutten nok en gang. Vi må jobbe med ikke å bli for komfortable ved stor ledelse, men vi viste igjen stor styrke ved å holde Hinna unna og ta en ny seier. Vi vant 29–21 og er alt i alt strålende fornøyd med tredje strake seier i 2. divisjon.

Nå blir det en litt roligere treningsuke med en fortjent langhelg før vi begynner å forberede oss mot den fjerde strake seieren i kampen mot Gjerpen 2 5. oktober.

PS! Våg topper 2. divisjon avdeling 2 med bedre målforskjell enn oss.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Randesund IL
  2. Håndball