Flotte resultater for unge KBK-ere

Denne helgen har Kristiansand Badmintonklubb deltatt i turneringer på Bygdøy og i Leksvik, og sikret gode resultater i klassene U13 og U17.

Publisert:

<p>Julie Abusdal og Kevin Elson med gull i mixdouble U13. Julie tok også gull i damesingel U13. Foto: Privat.</p>

Brukergenerert innhold

  • Jahn Olav Marum, KBK
Denne artikkelen er over fire år gammel

Julie og Kevin her i aksjon i mixdouble U13. Foto: Foto: Privat.

På Bygdøy var det U13-spillerne som møttes til dyst. Julie Marie Abusdal utmerket seg med veldig bra spill, og gikk helt til topps i to klasser. Hun tok gull i damesingel U13 og i mixdouble U13 sammen med klubbmakker Kevin Elson.

Julie hadde med seg mamma og pappa på turneringen, og de markerte seg i turneringens seniorklasse. Helene Abusdal vant damesingel i normal klasse. Jim Ronny Andersen spilte seg frem til to semifinaler i herresingel (x-pulje) og mixdouble, men måtte trekke seg fra sluttspillene på grunn av skade.

Julie sammen med pappa Jim Ronny som bidrar med gode råd. Foto: Foto: Privat.

I Leksvik var det rankingturnering for U17-spillerne. KBK deltok med seks spillere, og det var Emma Wåland og Thea Tønnesen som stod for de beste plasseringene.

Thea Tønnesen fikk sølv i damesingel normal klasse og bronse i damedouble med makker fra annen klubb. Emma Wåland fikk en sterk bronse i damesingel i x-pulje (8 beste spillere).

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Badminton
  2. Kristiansand Badmintonklubb