Flotte resultater for unge KBK-ere

Denne helgen har Kristiansand Badmintonklubb deltatt i turneringer på Bygdøy og i Leksvik, og sikret gode resultater i klassene U13 og U17.

Publisert:

<p>Julie Abusdal og Kevin Elson med gull i mixdouble U13. Julie tok også gull i damesingel U13. Foto: Privat.</p>

Brukergenerert innhold

  • Jahn Olav Marum, KBK
Denne artikkelen er over fire år gammel

Julie og Kevin her i aksjon i mixdouble U13. Foto: Foto: Privat.

På Bygdøy var det U13-spillerne som møttes til dyst. Julie Marie Abusdal utmerket seg med veldig bra spill, og gikk helt til topps i to klasser. Hun tok gull i damesingel U13 og i mixdouble U13 sammen med klubbmakker Kevin Elson.

Julie hadde med seg mamma og pappa på turneringen, og de markerte seg i turneringens seniorklasse. Helene Abusdal vant damesingel i normal klasse. Jim Ronny Andersen spilte seg frem til to semifinaler i herresingel (x-pulje) og mixdouble, men måtte trekke seg fra sluttspillene på grunn av skade.

Julie sammen med pappa Jim Ronny som bidrar med gode råd. Foto: Foto: Privat.

I Leksvik var det rankingturnering for U17-spillerne. KBK deltok med seks spillere, og det var Emma Wåland og Thea Tønnesen som stod for de beste plasseringene.

Thea Tønnesen fikk sølv i damesingel normal klasse og bronse i damedouble med makker fra annen klubb. Emma Wåland fikk en sterk bronse i damesingel i x-pulje (8 beste spillere).

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785