Hele 778 spiller fra 89 klubber og sju nasjoner var samlet til turnering. Prestasjonen til Mads og Jonas er solid når vi ser på det nivået dansk badminton har holdt i mange tiår. Duoen spilte solid gjennom hele helgen, og leverte også gode resultater i singleklassen. Mads tok 2. plass etter en velspilt finale, og Jonas fulgte opp med en sterk 5. plass. Dette viser at juniorene fra KBK absolutt matcher det nest beste nivået i dansk badminton.

Mads måtte gi tapt for Rasmus Skovborg fra Abc Aalborg i finalen i herresingle. Foto: Foto: Privat.

Mads Marum fikk også nylig beskjed om at han er tatt ut på det norske landslaget som skal spille junior-EM for lag og individuelt i Frankrike i april.

– Det føles godt å få bekreftet at formen er stabil og god i denne delen av sesongen, sier Mads og legger til:

– Spennende og viktige turneringer står i kø utover våren, med EM som et høydepunkt. Ellers gjenstår jo også finalespillet i NM for lag med KBK og junior-NM individuelt. Så her er det bare å holde fokus!

Jonathan Broch Granum og Henrik Nyheim tok en fin 2. plass i HD. Foto: Foto: Privat.

Også andre KBK-spillere kom på pallen i helgen. Sander Østhassel fikk 3. plass i herredouble i klassen U13A med dansk makker, mens klubbkameratene Jonathan Broch Granum og Henrik Nyheim fikk 2. plass i herredouble i klassen U13B.