KBK-duo vant herredouble i Danmark

Jonas Østhassel og Mads Marum fra Kristiansand Badmintonklubb gikk helt til topps i klassen U17/19 Mesterrekke i storstevnet i Ikast.

Publisert:

<p>Jonas Østhassel (t. v.) og Mads Marum med medalje for 1. plassen i helgas herredouble U17/19M. Foto: Privat. </p>

Brukergenerert innhold

  • Helene Abusdal, Kristiansand Badmintonklubb
Denne artikkelen er over tre år gammel

Hele 778 spiller fra 89 klubber og sju nasjoner var samlet til turnering. Prestasjonen til Mads og Jonas er solid når vi ser på det nivået dansk badminton har holdt i mange tiår. Duoen spilte solid gjennom hele helgen, og leverte også gode resultater i singleklassen. Mads tok 2. plass etter en velspilt finale, og Jonas fulgte opp med en sterk 5. plass. Dette viser at juniorene fra KBK absolutt matcher det nest beste nivået i dansk badminton.

Mads måtte gi tapt for Rasmus Skovborg fra Abc Aalborg i finalen i herresingle. Foto: Foto: Privat.

Mads Marum fikk også nylig beskjed om at han er tatt ut på det norske landslaget som skal spille junior-EM for lag og individuelt i Frankrike i april.

– Det føles godt å få bekreftet at formen er stabil og god i denne delen av sesongen, sier Mads og legger til:

– Spennende og viktige turneringer står i kø utover våren, med EM som et høydepunkt. Ellers gjenstår jo også finalespillet i NM for lag med KBK og junior-NM individuelt. Så her er det bare å holde fokus!

Jonathan Broch Granum og Henrik Nyheim tok en fin 2. plass i HD. Foto: Foto: Privat.

Også andre KBK-spillere kom på pallen i helgen. Sander Østhassel fikk 3. plass i herredouble i klassen U13A med dansk makker, mens klubbkameratene Jonathan Broch Granum og Henrik Nyheim fikk 2. plass i herredouble i klassen U13B.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785